Nabeschouwing Lille - Sturm Graz (1-1) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 14 maart 2024 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Lille het donderdag 14 maart 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Sturm Graz (1-1)

De UEFA Conference League 2023/2024 wedstrijd tussen Lille en Sturm Graz geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door Tiago Santos, waarmee LOSC Lille met 1-0 de leiding nam. Sturm Graz kwam na 46 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Mika Biereth, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Lille - Sturm Graz 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt Tiago Santos met assist van Hákon Arnar Haraldsson LOSC Lille 1-0
46' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt Mika Biereth met assist van Gregory Wüthrich Sturm Graz 1-1
46' Wissel LOSC Lille Wissel Angel Gomes voor Hákon Arnar Haraldsson LOSC Lille
46' Wissel Sturm Graz Wissel Alexander Prass voor Otar Kiteishvili Sturm Graz
46' Wissel Sturm Graz Wissel Amady Camara voor Mika Biereth Sturm Graz
46' Wissel LOSC Lille Wissel Benjamin André voor Nabil Bentaleb LOSC Lille
46' Wissel LOSC Lille Wissel Jonathan David voor Edon Zhegrova LOSC Lille
61' Wissel Sturm Graz Wissel David Affengruber voor Gregory Wüthrich Sturm Graz
61' Wissel LOSC Lille Wissel Leny Yoro voor Bafodé Diakité LOSC Lille
68' Wissel Sturm Graz Wissel William Bøving voor Tomi Horvat Sturm Graz
73' Wissel LOSC Lille Wissel Ismaily voor Tiago Santos LOSC Lille
79' Wissel Sturm Graz Wissel Niklas Geyrhofer voor Jon Gorenc Stankovic Sturm Graz
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Sturm Graz
Opstellingen Lille - Sturm Graz
De opstellingen van Lille en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.
Formatie 4-2-2-2
Coach Christian Ilzer
Voorbeschouwing Lille - Sturm Graz

Lille en Sturm Graz spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matej Jug en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lille en Sturm Graz in de UEFA Conference League vond plaats op 7 maart 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lille. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Lille favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sturm Graz slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.