Nabeschouwing Ludogorets - Fenerbahçe (2-0) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 9 november 2023 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Ludogorets het donderdag 9 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Ludogorets Arena in Razgrad.

Via de Ludogorets - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ludogorets - Fenerbahçe (2-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Ludogorets en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Ondřej Berka geëindigd in een 2-0 overwinning voor Ludogorets. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Jakub Piotrowski, waarmee Ludogorets met 1-0 de leiding nam. In de 79e minuut was het Ludogorets dat via Mounir Chouiar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ondřej Berka. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Ludogorets via een goal van Rwan Seco in de 92e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Ludogorets.

LIVE Ludogorets - Fenerbahçe 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ludogorets - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Jakub Piotrowski met assist van Anton Nedyalkov  Ludogorets 1-0
32' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Anton Nedyalkov  Ludogorets
38' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Miguel Crespo Fenerbahçe
39' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Claude Gonçalves Ludogorets
46' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Miha Zajc Fenerbahçe
49' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Jayden Oosterwolde Fenerbahçe
60' Wissel Fenerbahçe Wissel Caio Vidal voor Fenerbahçe
63' Wissel Fenerbahçe Wissel Irfan Can Kahveci voor Ryan Kent Fenerbahçe
63' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Sebastian Szymanski Miha Zajc Ludogorets
71' Wissel Ludogorets Wissel Franco Russo voor Ludogorets
71' Wissel Ludogorets Wissel Spas Delev voor Bernard Tekpetey  Ludogorets
72' Wissel Fenerbahçe Wissel Rwan Seco voor Kwadwo Duah Fenerbahçe
76' Wissel Fenerbahçe Wissel Umut Nayir  voor Miguel Crespo Fenerbahçe
76' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Cengiz Ünder Dusan Tadic Fenerbahçe
77' Wissel Ludogorets Wissel Irfan Can Kahveci voor Ludogorets
79' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Mounir Chouiar met assist van Caio Vidal Ludogorets
92' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Rwan Seco met assist van Aslak Witry Ludogorets 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Ludogorets - Fenerbahçe
Opstellingen Ludogorets - Fenerbahçe
De opstellingen van Ludogorets en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ludogorets gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.