Nabeschouwing Lugano - Besiktas (0-2) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 14 december 2023 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Lugano het donderdag 14 december 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio di Cornaredo in Lugano.

Via de Lugano - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lugano - Besiktas (0-2)

Het UEFA Conference League duel tussen Lugano en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Paweł Raczkowski geëindigd in een 0-2 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Cenk Tosun zette Beşiktaş op een 0-1 voorsprong in de 36e minuut van de wedstrijd. Laat in de wedstrijd wist Beşiktaş opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het Serkan Emrecan Terzi die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Beşiktaş. In de 90e minuut moest Beşiktaş verder met een man minder nadat Alex Oxlade-Chamberlain een rode kaart had gekregen. Het lukte Lugano in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 90e minuut werd Renato Steffen van Lugano met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Lugano het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Besiktas.

LIVE Lugano - Besiktas 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lugano - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Jackson Muleka Beşiktaş
36' Eigen doelpunt Beşiktaş Eigen doelpunt Cenk Tosun Beşiktaş 0-1
46' Wissel Lugano Wissel Shkelqim Vladi voor Hadj Mahmoud Lugano
46' Wissel Beşiktaş Wissel Semih Kilicsoy voor Cenk Tosun Beşiktaş
61' Wissel Beşiktaş Wissel Mustafa Erhan Hekimoğlu voor Jackson Muleka Beşiktaş
61' Wissel Beşiktaş Wissel Demir Ege Tıknaz voor Salih Uçan Beşiktaş
63' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Demir Ege Tıknaz Beşiktaş
70' Wissel Lugano Wissel Jhon Espinoza voor Allan Arigoni Lugano
70' Wissel Lugano Wissel Roman Macek voor Jonathan Sabbatini Lugano
73' Gele kaart Lugano Gele kaart voor Jhon Espinoza Lugano
75' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Onur Bulut Beşiktaş
75' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Mustafa Erhan Hekimoğlu Beşiktaş
76' Gele kaart Lugano Gele kaart voor Albian Hajdari Lugano
79' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Bakhtiyor Zaynutdinov  Beşiktaş
84' Wissel Lugano Wissel Boris Babic voor Albian Hajdari Lugano
84' Wissel Lugano Wissel Ayman El Wafi voor Yanis Cimignani Lugano
85' Wissel Beşiktaş Wissel Emirhan Delibaş voor Tayfur Bingöl Beşiktaş
88' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Serkan Emrecan Terzi Beşiktaş 0-2
90' Rode kaart Beşiktaş Rode kaart voor Alex Oxlade-Chamberlain Beşiktaş
90' Rode kaart Lugano Rode kaart voor Renato Steffen Lugano
94' Wissel Beşiktaş Wissel Aytug Komec voor Amir Hadziahmetovic Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Lugano - Besiktas
Opstellingen Lugano - Besiktas
De opstellingen van Lugano en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lugano gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.