Nabeschouwing Maccabi Tel Aviv - Gent (3-1) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 14 december 2023 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Maccabi Tel Aviv het donderdag 14 december 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in TSC Arena in Backa Topola.

Via de Maccabi Tel Aviv - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maccabi Tel Aviv - Gent (3-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Maccabi Tel Aviv en Gent is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Maccabi Tel Aviv. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Gabi Kanichowsky, waarmee Maccabi Tel Aviv met 1-0 de leiding nam. Maccabi Tel Aviv vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Eran Zahavi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut wist Gent de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Julien De Sart.

Na 61 minuten werd de voorsprong voor Maccabi Tel Aviv vergroot nadat Eran Zahavi de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Maccabi Tel Aviv.

LIVE Maccabi Tel Aviv - Gent 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maccabi Tel Aviv - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Gent Gele kaart voor Ismael Kandouss Gent
9' Doelpunt Maccabi Tel Aviv Doelpunt Gabi Kanichowsky met assist van Dor Peretz Maccabi Tel Aviv 1-0
24' Doelpunt Maccabi Tel Aviv Doelpunt Eran Zahavi met assist van Gabi Kanichowsky Maccabi Tel Aviv 2-0
46' Wissel Gent Wissel Malick Fofana voor Andrew Hjulsager Gent
46' Wissel Gent Wissel Jordan Torunarigha voor Ismael Kandouss Gent
49' Doelpunt Gent Doelpunt Julien De Sart met assist van Noah Fadiga Gent 2-1
58' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor Dan Biton Maccabi Tel Aviv
61' Doelpunt Maccabi Tel Aviv Doelpunt Eran Zahavi met assist van Dan Biton Maccabi Tel Aviv 3-1
63' Wissel Gent Wissel Hyun-seok Hong voor Pieter Gerkens Gent
63' Wissel Gent Wissel Sven Kums voor Julien De Sart Gent
74' Wissel Gent Wissel Hugo Cuypers voor Omri Gendelman Gent
78' Gele kaart Gent Gele kaart voor Jordan Torunarigha Gent
82' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel Eyal Golasa voor Gabi Kanichowsky Maccabi Tel Aviv
91' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel Dor Turgeman voor Milson Maccabi Tel Aviv
93' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel Osher Davida voor Eran Zahavi Maccabi Tel Aviv
Video hoogtepunten en samenvatting Maccabi Tel Aviv - Gent
Opstellingen Maccabi Tel Aviv - Gent
De opstellingen van Maccabi Tel Aviv en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Maccabi Tel Aviv gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gent zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Robbie Keane
Coach Hein Vanhaezebrouck
Voorbeschouwing Maccabi Tel Aviv - Gent

Maccabi Tel Aviv en Gent spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League.

De vorige ontmoeting tussen Maccabi Tel Aviv en Gent in de UEFA Conference League vond plaats op 5 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gent. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Gent favoriet. 1 keer wist de ploeg van Maccabi Tel Aviv te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Maccabi Tel Aviv. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Maccabi Tel Aviv 0
Winst Gent 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Maccabi Tel Aviv op een 2e positie staat, terwijl we Gent terugvinden op de 1e plaats.