Nabeschouwing Maccabi Tel Aviv - Zorya (3-2) || UEFA Conference League 2023/2024

Zaterdag 25 november 2023 - 16:30 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Maccabi Tel Aviv het zaterdag 25 november 2023 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Zorya. De wedstrijd wordt gespeeld in Winner Stadium in Netanya.

Via de Maccabi Tel Aviv - Zorya live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maccabi Tel Aviv - Zorya (3-2)

Het UEFA Conference League duel tussen Maccabi Tel Aviv en Zorya is onder leiding van scheidsrechter Lukas Fähndrich geëindigd in een 3-2 overwinning voor Maccabi Tel Aviv. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door Eran Zahavi, waarmee Maccabi Tel Aviv met 1-0 de leiding nam. Maccabi Tel Aviv vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Dor Peretz op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van Maccabi Tel Aviv, waarmee Dor Peretz zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 71 minuten deed Eduardo Guerrero iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Zorya werd verkleind tot 3-1. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Zorya dat in de 88e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Ihor Horbach de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lukas Fähndrich bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Maccabi Tel Aviv.

LIVE Maccabi Tel Aviv - Zorya 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maccabi Tel Aviv - Zorya teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' VAR: Afgekeurd doelpunt Gabi Kanichowsky Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Gabi Kanichowsky Maccabi Tel Aviv
46' Doelpunt Maccabi Tel Aviv Doelpunt Eran Zahavi met assist van Gabi Kanichowsky Maccabi Tel Aviv 1-0
46' Doelpunt Maccabi Tel Aviv Doelpunt Dor Peretz Maccabi Tel Aviv 2-0
50' Gele kaart Zorya Gele kaart voor Anderson Jordan Zorya
52' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor Joris van Overeem Maccabi Tel Aviv
59' Wissel Zorya Wissel Dmytro Myshnov voor Vyacheslav Churko Zorya
59' Wissel Zorya Wissel Ihor Horbach voor Danyil Alefirenko Zorya
60' Doelpunt Maccabi Tel Aviv Doelpunt Dor Peretz met assist van Gabi Kanichowsky Maccabi Tel Aviv 3-0
65' Gele kaart Zorya Gele kaart voor Dmytro Myshnov Zorya
66' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel Nir Bitton voor Derrick Luckassen Maccabi Tel Aviv
66' Wissel Zorya Wissel Anton Bol voor Anderson Jordan Zorya
66' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel Dor Turgeman voor Gabi Kanichowsky Maccabi Tel Aviv
71' Doelpunt Zorya Doelpunt Eduardo Guerrero met assist van Ihor Horbach Zorya 3-1
77' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel Yonatan Cohen voor Milson Maccabi Tel Aviv
77' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel Eyal Golasa voor Dan Biton Maccabi Tel Aviv
81' Wissel Zorya Wissel Vladyslav Bugai voor Denys Nagnoynyi Zorya
81' Wissel Zorya Wissel Oleg Danchenko voor Ihor Kyriukhantsev Zorya
82' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor Roy Revivo  Maccabi Tel Aviv
85' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel Ofir Davidzada voor Eran Zahavi Maccabi Tel Aviv
88' Doelpunt Zorya Doelpunt Ihor Horbach met assist van Denys Antyukh Zorya 3-2
91' Gele kaart Zorya Gele kaart voor Anton Bol Zorya
Video hoogtepunten en samenvatting Maccabi Tel Aviv - Zorya
Opstellingen Maccabi Tel Aviv - Zorya
De opstellingen van Maccabi Tel Aviv en Zorya zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Maccabi Tel Aviv gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Zorya zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Coach Robbie Keane
Voorbeschouwing Maccabi Tel Aviv - Zorya

Maccabi Tel Aviv en Zorya spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lukas Fähndrich en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Maccabi Tel Aviv en Zorya in de UEFA Conference League vond plaats op 9 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Maccabi Tel Aviv. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Maccabi Tel Aviv favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Zorya slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Maccabi Tel Aviv 1
Winst Zorya 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Maccabi Tel Aviv op een 2e positie staat, terwijl we Zorya terugvinden op de 3e plaats.