Nabeschouwing Molde - Club Brugge (2-1) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 7 maart 2024 - 18:45 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Molde het donderdag 7 maart 2024 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Aker Stadion in Molde.

Via de Molde - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Molde - Club Brugge (2-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Molde en Club Brugge is onder leiding van scheidsrechter Filip Glova geëindigd in een 2-1 overwinning voor Molde. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door Halldor Stenevik, waarmee Molde met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Maxim De Cuyper in de 85e minuut zorgde er even later voor dat Club Brugge weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 92e minuut zette Fredrik Gulbrandsen zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Molde de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Filip Glova, waardoor Molde een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Molde - Club Brugge 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Molde - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' VAR: Afgekeurd doelpunt Michał Skóraś Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Michał Skóraś Club Brugge
16' Wissel Molde Wissel Halldor Stenevik voor Eirik Haugan Molde
43' Doelpunt Molde Doelpunt Halldor Stenevik met assist van Marcus Andre Kaasa Molde 1-0
46' Wissel Club Brugge Wissel Kyriani Sabbe voor Jorne Spileers Club Brugge
62' Wissel Molde Wissel Kristian Eriksen voor Eirik Hestad Molde
73' Wissel Club Brugge Wissel Andreas Skov Olsen voor Casper Nielsen Club Brugge
73' Wissel Club Brugge Wissel Philip Zinckernagel voor Michał Skóraś Club Brugge
79' Gele kaart Molde Gele kaart voor Anders Hagelskjær Molde
81' Wissel Club Brugge Wissel Joel Ordóñez voor Brandon Mechele Club Brugge
85' Penalty Club Brugge Penalty Maxim De Cuyper Club Brugge 1-1
89' Wissel Club Brugge Wissel Víctor Barberá voor Ferran Jutglà Club Brugge
94' Wissel Molde Wissel Niklas Ødegård voor Mats Møller Dæhli Molde
92' Doelpunt Molde Doelpunt Fredrik Gulbrandsen met assist van Veton Berisha Molde 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Molde - Club Brugge
Opstellingen Molde - Club Brugge
De opstellingen van Molde en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Molde gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Rik Demil
Voorbeschouwing Molde - Club Brugge

Molde en Club Brugge spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Filip Glova en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Molde en Club Brugge elkaar treffen in de UEFA Conference League.