Nabeschouwing Molde - Legia Warszawa (3-2) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 15 februari 2024 - 18:45 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Molde het donderdag 15 februari 2024 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Legia Warszawa. De wedstrijd wordt gespeeld in Aker Stadion in Molde.

Via de Molde - Legia Warszawa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Molde - Legia Warszawa (3-2)

Het UEFA Conference League duel tussen Molde en Legia Warszawa is onder leiding van scheidsrechter Enea Jorgji geëindigd in een 3-2 overwinning voor Molde. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Fredrik Gulbrandsen, waarmee Molde met 1-0 de leiding nam. Molde vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Fredrik Gulbrandsen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 24e minuut volgde een derde treffer van Molde, waarmee Marcus Andre Kaasa zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 63 minuten deed Josué iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Legia Warszawa werd verkleind tot 3-1. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Legia Warszawa dat in de 71e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Rafał Augustyniak de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Enea Jorgji en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Molde.

LIVE Molde - Legia Warszawa 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Molde - Legia Warszawa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Molde Doelpunt Fredrik Gulbrandsen met assist van Martin Linnes Molde 1-0
19' Doelpunt Molde Doelpunt Fredrik Gulbrandsen met assist van Marcus Andre Kaasa Molde 2-0
24' Doelpunt Molde Doelpunt Marcus Andre Kaasa met assist van Kristian Eriksen Molde 3-0
46' Wissel Legia Warszawa Wissel Bartosz Kapustka voor Tomas Pekhart Legia Warszawa
46' Wissel Legia Warszawa Wissel Ryoya Morishita voor Patryk Kun Legia Warszawa
46' Wissel Legia Warszawa Wissel Rafał Augustyniak voor Qëndrim Zyba Legia Warszawa
46' Wissel Legia Warszawa Wissel Marco Burch voor Steve Kapuadi Legia Warszawa
58' Gele kaart Molde Gele kaart voor Kristian Eriksen Molde
63' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt Josué Legia Warszawa 3-1
66' Wissel Legia Warszawa Wissel Blaž Kramer voor Maciej Rosołek Legia Warszawa
70' Gele kaart Molde Gele kaart voor Anders Hagelskjær Molde
71' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt Rafał Augustyniak met assist van Juergen Elitim Legia Warszawa 3-2
72' Wissel Molde Wissel Veton Berisha voor Magnus Eikrem Molde
72' Wissel Molde Wissel Eirik Hestad voor Marcus Andre Kaasa Molde
82' Gele kaart Molde Gele kaart voor Eirik Hestad Molde
83' Wissel Molde Wissel Eric Kitolano voor Mats Møller Dæhli Molde
85' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor Juergen Elitim Legia Warszawa
86' Wissel Molde Wissel Niklas Odegard voor Fredrik Gulbrandsen Molde
90' Gele kaart Molde Gele kaart voor Martin Linnes Molde
92' Gele kaart Molde Gele kaart voor Niklas Odegard Molde
93' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor Josué Legia Warszawa
Video hoogtepunten en samenvatting Molde - Legia Warszawa
Opstellingen Molde - Legia Warszawa
De opstellingen van Molde en Legia Warszawa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Molde gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Legia Warszawa zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Kosta Runjaic
Voorbeschouwing Molde - Legia Warszawa

Molde en Legia Warszawa spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Enea Jorgji en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Molde en Legia Warszawa elkaar treffen in de UEFA Conference League.