Nabeschouwing Nordsjælland - Fenerbahçe (6-1) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 30 november 2023 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Nordsjælland het donderdag 30 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Right to Dream Park in Farum.

Via de Nordsjælland - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nordsjælland - Fenerbahçe (6-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Nordsjælland en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Jérémie Pignard geëindigd in een 6-1 overwinning voor Nordsjælland. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Lucas Hey, waarmee Nordsjælland met 1-0 de leiding nam. Nordsjælland vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Daniel Svensson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut wist Fenerbahçe de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Michy Batshuayi.

Na 55 minuten werd de voorsprong voor Nordsjælland vergroot nadat Benjamin Nygren de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 66e minuut nadat Christian Kjelder Rasmussen namens Nordsjælland de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 75e minuut was het Benjamin Nygren van Nordsjælland wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Namens Nordsjælland mocht Benjamin Nygren in de 84e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 6-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jérémie Pignard en eindigde de wedstrijd dus met een 6-1 stand in het voordeel van Nordsjælland.

LIVE Nordsjælland - Fenerbahçe 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nordsjælland - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Nordsjælland Gele kaart voor Mohammed Diomande Nordsjælland
21' Doelpunt Nordsjælland Doelpunt Lucas Hey met assist van Jeppe Tverskov Nordsjælland 1-0
25' Doelpunt Nordsjælland Doelpunt Daniel Svensson met assist van Mohammed Diomande Nordsjælland 2-0
43' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Michy Batshuayi met assist van Sebastian Szymanski Fenerbahçe 2-1
45' VAR: Afgekeurd doelpunt Ryan Kent Afgekeurd doelpunt vanwege hands Ryan Kent Fenerbahçe
46' Wissel Nordsjælland Wissel Benjamin Nygren voor Mohammed Diomande Nordsjælland
55' Doelpunt Nordsjælland Doelpunt Benjamin Nygren met assist van Adamo Nagalo Nordsjælland 3-1
59' VAR: Afgekeurd doelpunt Michy Batshuayi Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Michy Batshuayi Fenerbahçe
62' Wissel Fenerbahçe Wissel Edin Dzeko voor Michy Batshuayi Fenerbahçe
62' Wissel Fenerbahçe Wissel İrfan Can Kahveci voor Cengiz Ünder Fenerbahçe
66' Doelpunt Nordsjælland Doelpunt Christian Kjelder Rasmussen met assist van Andreas Schjelderup Nordsjælland 4-1
74' Wissel Fenerbahçe Wissel Joshua King voor Ryan Kent Fenerbahçe
75' Doelpunt Nordsjælland Doelpunt Benjamin Nygren met assist van Adamo Nagalo Nordsjælland 5-1
79' Wissel Nordsjælland Wissel Conrad Harder voor Christian Kjelder Rasmussen Nordsjælland
79' Wissel Nordsjælland Wissel Ibrahim Osman voor Andreas Schjelderup Nordsjælland
82' Wissel Nordsjælland Wissel Jonas Jensen-Abbew voor Oliver Villadsen Nordsjælland
84' Doelpunt Nordsjælland Doelpunt Benjamin Nygren met assist van Conrad Harder Nordsjælland 6-1
86' Wissel Nordsjælland Wissel Zidan Sertdemir voor Jeppe Tverskov Nordsjælland
Video hoogtepunten en samenvatting Nordsjælland - Fenerbahçe
Opstellingen Nordsjælland - Fenerbahçe
De opstellingen van Nordsjælland en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nordsjælland gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.