Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Fenerbahçe (3-2) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 11 april 2024 - 18:45 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Olympiakos Piraeus het donderdag 11 april 2024 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Georgios Karaiskáki in Piraeus.

Via de Olympiakos Piraeus - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Fenerbahçe (3-2)

Het UEFA Conference League duel tussen Olympiakos Piraeus en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Sandro Schärer geëindigd in een 3-2 overwinning voor Olympiakos Piraeus. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Konstantinos Fortounis , waarmee Olympiakos Piraeus met 1-0 de leiding nam. Olympiakos Piraeus vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Stevan Jovetic  op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van Olympiakos Piraeus, waarmee Chiquinho zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Dusan Tadic  zette Fenerbahçe even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Sandro Schärer toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Fenerbahçe dat in de 74e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat İrfan Can Kahveci de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sandro Schärer en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Olympiakos Piraeus.

LIVE Olympiakos Piraeus - Fenerbahçe 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Konstantinos Fortounis  met assist van Georgios Masouras Olympiakos Piraeus 1-0
22' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor İrfan Can Kahveci Fenerbahçe
32' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Stevan Jovetic  met assist van Konstantinos Fortounis  Olympiakos Piraeus 2-0
45' Wissel Fenerbahçe Wissel Ferdi Kadıoğlu  voor Jayden Oosterwolde Fenerbahçe
57' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Chiquinho met assist van Ayoub El Kaabi Olympiakos Piraeus 3-0
62' Wissel Fenerbahçe Wissel İsmail Yüksek voor Rade Krunic Fenerbahçe
62' Wissel Fenerbahçe Wissel Fred voor Miha Zajc Fenerbahçe
67' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Panagiotis Retsos Olympiakos Piraeus
68' Penalty Fenerbahçe Penalty Dusan Tadic  Fenerbahçe 3-1
73' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Fred Fenerbahçe
74' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt İrfan Can Kahveci met assist van Sebastian Szymanski Fenerbahçe 3-2
78' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Georgios Masouras Olympiakos Piraeus
82' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel André Horta voor Stevan Jovetic  Olympiakos Piraeus
84' Wissel Fenerbahçe Wissel Leonardo Bonucci voor Rodrigo Becão Fenerbahçe
84' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Vicente Iborra voor Chiquinho Olympiakos Piraeus
87' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Y. El-Arabi voor Ayoub El Kaabi Olympiakos Piraeus
87' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Quini voor Georgios Masouras Olympiakos Piraeus
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Fenerbahçe
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Fenerbahçe
De opstellingen van Olympiakos Piraeus en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympiakos Piraeus gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.