Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Ferencváros (1-0) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 15 februari 2024 - 18:45 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Olympiakos Piraeus het donderdag 15 februari 2024 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Ferencváros. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Georgios Karaiskáki in Piraeus.

Via de Olympiakos Piraeus - Ferencváros live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Ferencváros (1-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Olympiakos Piraeus en Ferencváros is onder leiding van scheidsrechter Glenn Nyberg geëindigd in een 1-0 overwinning voor Olympiakos Piraeus. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 86e minuut dacht Olympiakos Piraeus op voorsprong te komen via een doelpunt van Dejan Stankovic. Helaas voor Olympiakos Piraeus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies scheidsrechter Glenn Nyberg voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

LIVE Olympiakos Piraeus - Ferencváros 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Ferencváros teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' VAR: Afgekeurd doelpunt Barnabás Varga Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Barnabás Varga Ferencváros
37' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor Cebrail Makreckis Ferencváros
51' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor Sotiris Alexandropoulos Ferencváros
60' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor David Carmo Olympiakos Piraeus
62' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor André Horta Sotiris Alexandropoulos Olympiakos Piraeus
63' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Daniel Podence voor Georgios Masouras Olympiakos Piraeus
75' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Aleksandar Pešić voor Barnabás Varga Olympiakos Piraeus
75' Wissel Ferencváros Wissel Mohamed Ali Ben Romdhane voor Marquinhos Costa Ferencváros
77' Wissel Ferencváros Wissel Henry Wingo voor Ferencváros
78' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor Stevan Jovetic  João Carvalho Ferencváros
81' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Muhamed Bešić voor Mohammed Abu Fani Olympiakos Piraeus
83' Wissel Ferencváros Wissel Ayoub El Kaabi voor Rodinei Ferencváros 1-0
86' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Dejan Stankovic Olympiakos Piraeus
92' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Vicente Iborra voor Konstantinos Fortounis  Olympiakos Piraeus
90' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor Mohamed Ali Ben Romdhane Ferencváros
92' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Youssef El Arabi voor Ayoub El Kaabi Olympiakos Piraeus
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Ferencváros
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Ferencváros
De opstellingen van Olympiakos Piraeus en Ferencváros zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympiakos Piraeus gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ferencváros zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Olympiakos Piraeus - Ferencváros

Olympiakos Piraeus en Ferencváros spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Glenn Nyberg en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Olympiakos Piraeus en Ferencváros elkaar treffen in de UEFA Conference League.