Nabeschouwing PAOK - Dinamo Zagreb (5-1) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 14 maart 2024 - 18:45 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt PAOK het donderdag 14 maart 2024 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Toumbas in Thessaloníki.

Via de PAOK - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PAOK - Dinamo Zagreb (5-1)

Het UEFA Conference League duel tussen PAOK en Dinamo Zagreb is onder leiding van scheidsrechter Harm Osmers geëindigd in een 5-1 overwinning voor PAOK. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Abdul Baba Rahman, waarmee PAOK met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Petar Sučić zorgde ervoor dat PAOK op 2-0 kwam te staan in de 33e minuut. In de 42e minuut volgde een derde treffer van PAOK, waarmee Brandon zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 49 minuten deed Arbër Hoxha iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Dinamo Zagreb werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 72e minuut wist Konstantinos Koulierakis namens PAOK de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1. In de 87e minuut scoorde Abdul Baba Rahman namens PAOK. Scheidsrechter Harm Osmers besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Harm Osmers bij een 5-1 eindstand in het voordeel van PAOK.

LIVE PAOK - Dinamo Zagreb 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PAOK - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Martin Baturina Dinamo Zagreb
27' Doelpunt PAOK Doelpunt Abdul Baba Rahman met assist van Konstantinos Koulierakis PAOK 1-0
33' Eigen doelpunt PAOK Eigen doelpunt Petar Sučić Konstantinos Koulierakis PAOK 2-0
42' Doelpunt PAOK Doelpunt Brandon met assist van Taison PAOK 3-0
49' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt Arbër Hoxha Dinamo Zagreb 3-1
60' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Konstantinos Koulierakis PAOK
67' Wissel PAOK Wissel Kiril Despodov voor Taison PAOK
72' Doelpunt PAOK Doelpunt Konstantinos Koulierakis met assist van Stefan Schwab PAOK 4-1
74' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Takuro Kaneko voor Dario Špikić Dinamo Zagreb
77' Wissel PAOK Wissel Ally Samatta  voor Brandon PAOK
78' Wissel PAOK Wissel Jonny voor Vieirinha PAOK
78' Wissel PAOK Wissel Thomas Murg voor Giannis Konstantelias PAOK
80' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Sandro Kulenović voor Petar Sučić Dinamo Zagreb
80' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Takuya Ogiwara voor Mauro Perković Dinamo Zagreb
80' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Gabriel Vidović voor Arbër Hoxha Dinamo Zagreb
81' VAR: Afgekeurd doelpunt Bruno Petkovic Afgekeurd doelpunt Bruno Petkovic Dinamo Zagreb
82' Wissel PAOK Wissel Magomed Ozdoev voor Stefan Schwab PAOK
87' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Josip Mišić Dinamo Zagreb
87' Penalty PAOK Penalty Abdul Baba Rahman PAOK
88' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Andrija Zivkovic Dinamo Zagreb 5-1
91' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Takuya Ogiwara Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting PAOK - Dinamo Zagreb
Opstellingen PAOK - Dinamo Zagreb
De opstellingen van PAOK en Dinamo Zagreb zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PAOK gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dinamo Zagreb zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Sergej Jakirović
Voorbeschouwing PAOK - Dinamo Zagreb

PAOK en Dinamo Zagreb spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harm Osmers en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PAOK en Dinamo Zagreb in de UEFA Conference League vond plaats op 7 maart 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Zagreb. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Dinamo Zagreb favoriet. 1 keer wist de ploeg van PAOK te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor PAOK. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.