Nabeschouwing PAOK - HJK (4-2) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 14 december 2023 - 18:45 uur

PAOK - HJK

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt PAOK het donderdag 14 december 2023 om 18:45 uur in eigen huis op tegen HJK. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Toumbas in Thessaloníki.

Via de PAOK - HJK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PAOK - HJK (4-2)

Het UEFA Conference League duel tussen PAOK en HJK is onder leiding van scheidsrechter Giorgi Kruashvili geëindigd in een 4-2 overwinning voor PAOK. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Bojan Radulović, waarmee HJK met 0-1 de leiding nam. PAOK kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Magomed Ozdoev, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette Giannis Konstantelias zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee PAOK de leiding in de wedstrijd nam.

Na 53 minuten was het Joona Toivio die de bal in eigen doel werkte, waardoor PAOK op 3-1 kwam te staan. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 85e minuut nadat Thomas Murg namens PAOK de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 91e minuut werd de stand op 4-2 gezet na een benutte penalty van HJK speler Përparim Hetemaj.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Giorgi Kruashvili bij een 4-2 eindstand in het voordeel van PAOK.

LIVE PAOK - HJK 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PAOK - HJK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt HJK Doelpunt Bojan Radulović met assist van Hassane Bandé HJK 0-1
22' Gele kaart HJK Gele kaart voor Santeri Hostikka HJK
35' Gele kaart PAOK Gele kaart voor William Troost-Ekong PAOK
37' Doelpunt PAOK Doelpunt Magomed Ozdoev met assist van Soualiho Meïté PAOK 1-1
47' Doelpunt PAOK Doelpunt Giannis Konstantelias met assist van Brandon PAOK 2-1
53' Eigen doelpunt PAOK Eigen doelpunt Joona Toivio PAOK 3-1
66' Wissel HJK Wissel Përparim Hetemaj voor Santeri Hostikka HJK
66' Wissel HJK Wissel Kevin Kouassivi-Benissan voor Georgios Kanellopoulos HJK
66' Wissel HJK Wissel Tuomas Ollila voor Topi Keskinen HJK
66' Wissel HJK Wissel Anthony Olusanya voor Bojan Radulović HJK
71' Wissel PAOK Wissel Abdul Baba Rahman voor Rafa Soares PAOK
71' Wissel PAOK Wissel Marcos Antônio voor Magomed Ozdoev PAOK
71' Wissel PAOK Wissel Vieirinha voor Tomasz Kedziora PAOK
75' Wissel PAOK Wissel Thomas Murg voor Giannis Konstantelias PAOK
80' Wissel HJK Wissel Aleksi Paananen voor Lucas Lingman HJK
80' Wissel PAOK Wissel Stefanos Tzimas voor Brandon PAOK
85' Doelpunt PAOK Doelpunt Thomas Murg met assist van Taison PAOK 4-1
91' Penalty HJK Penalty Përparim Hetemaj HJK 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting PAOK - HJK
Opstellingen PAOK - HJK
De opstellingen van PAOK en HJK zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PAOK gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en HJK zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing PAOK - HJK

PAOK en HJK spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giorgi Kruashvili en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PAOK en HJK in de UEFA Conference League vond plaats op 21 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor PAOK. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is PAOK favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl HJK slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst PAOK 1
Winst HJK 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PAOK op een 1e positie staat, terwijl we HJK terugvinden op de 4e plaats.