Nabeschouwing Slovan Bratislava - Sturm Graz (0-1) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 22 februari 2024 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Slovan Bratislava het donderdag 22 februari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in Štadión Pasienky in Bratislava.

Via de Slovan Bratislava - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Bratislava - Sturm Graz (0-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Slovan Bratislava en Sturm Graz is onder leiding van scheidsrechter Orel Grinfeeld geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door Mika Biereth, waarmee Sturm Graz met 0-1 de leiding nam. In de 92e minuut moest César Blackman van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Orel Grinfeeld een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Slovan Bratislava verder met een speler minder.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Orel Grinfeeld, waardoor Sturm Graz de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Slovan Bratislava - Sturm Graz 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Bratislava - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor David Strelec Slovan Bratislava
52' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt Mika Biereth met assist van David Affengruber Sturm Graz 0-1
54' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor Guram Kashia Slovan Bratislava
60' Wissel Slovan Bratislava Wissel Nino Marcelli voor Jaromir Zmrhal Slovan Bratislava
60' Wissel Slovan Bratislava Wissel Marko Tolic  voor David Strelec Slovan Bratislava
62' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor Dimitri Lavalėe Sturm Graz
65' Wissel Sturm Graz Wissel Szymon Włodarczyk voor Mika Biereth Sturm Graz
65' Wissel Sturm Graz Wissel Tomi Horvat voor Otar Kiteishvili Sturm Graz
75' Wissel Sturm Graz Wissel Stefan Hierländer voor Jon Gorenc Stankovic Sturm Graz
75' Wissel Sturm Graz Wissel Manprit Sarkaria voor William Bøving Sturm Graz
77' Wissel Slovan Bratislava Wissel Kyriakos Savvidis voor Juraj Kucka Slovan Bratislava
84' Wissel Sturm Graz Wissel Amady Camara voor Alexander Prass Sturm Graz
86' Wissel Slovan Bratislava Wissel Filip Lichy  voor Guram Kashia Slovan Bratislava
86' Wissel Slovan Bratislava Wissel Lukas Pauschek voor Tigran Barseghyan Slovan Bratislava
92' Rode kaart Slovan Bratislava Rode kaart voor César Blackman Slovan Bratislava
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Bratislava - Sturm Graz
Opstellingen Slovan Bratislava - Sturm Graz
De opstellingen van Slovan Bratislava en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slovan Bratislava gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.