Nabeschouwing Spartak Trnava - Ludogorets (1-2) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 30 november 2023 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Spartak Trnava het donderdag 30 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Ludogorets. De wedstrijd wordt gespeeld in Štadión Antona Malatinského in Trnava.

Via de Spartak Trnava - Ludogorets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Trnava - Ludogorets (1-2)

Het UEFA Conference League duel tussen Spartak Trnava en Ludogorets is onder leiding van scheidsrechter Vitālijs Spasjoņņikovs geëindigd in een 1-2 overwinning voor Ludogorets. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door Kwadwo Duah, waarmee Ludogorets met 0-1 de leiding nam. Spartak Trnava kwam in de 78e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Erik Daniel, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 86e minuut was de ideale kans voor Ludogorets om te scoren. Olivier Verdon was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Matías Tissera namens Ludogorets in de 95e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vitālijs Spasjoņņikovs, waardoor Ludogorets een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Spartak Trnava - Ludogorets 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Trnava - Ludogorets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Bernard Tekpetey  Ludogorets
46' Wissel Spartak Trnava Wissel Jan Bernat  voor Filip Bainović Spartak Trnava
57' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Pedro Naressi Ludogorets
67' Wissel Spartak Trnava Wissel Martin Mikovič voor Philip Azango Spartak Trnava
72' Wissel Spartak Trnava Wissel Marco Đuričin voor Michal Ďuriš Spartak Trnava
72' Wissel Spartak Trnava Wissel Jakub Paur voor Martin Bukata Spartak Trnava
74' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Kwadwo Duah met assist van Bernard Tekpetey  Ludogorets 0-1
78' Doelpunt Spartak Trnava Doelpunt Erik Daniel met assist van Kelvin Ofori Spartak Trnava 1-1
79' Wissel Spartak Trnava Wissel Martin Šulek voor Lukáš Štetina Spartak Trnava
80' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor Kristián Koštrna Spartak Trnava
85' Jakub Piotrowski Ludogorets
86' Penalty gemist Ludogorets Penalty gemist Olivier Verdon Olivier Verdon Ludogorets
88' Wissel Ludogorets Wissel Rwan Seco voor Pedro Naressi Ludogorets
88' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor Martin Mikovič Spartak Trnava
88' Wissel Ludogorets Wissel Matías Tissera voor Bernard Tekpetey  Ludogorets
95' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Matías Tissera Ludogorets 1-2
92' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Caio Vidal Ludogorets
97' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Matías Tissera Ludogorets
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Trnava - Ludogorets
Opstellingen Spartak Trnava - Ludogorets
De opstellingen van Spartak Trnava en Ludogorets zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Trnava gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ludogorets zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Michal Gašparík
Voorbeschouwing Spartak Trnava - Ludogorets

Spartak Trnava en Ludogorets spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitālijs Spasjoņņikovs en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Trnava en Ludogorets in de UEFA Conference League vond plaats op 21 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ludogorets. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Ludogorets favoriet. 1 keer wist de ploeg van Spartak Trnava te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Spartak Trnava. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Spartak Trnava 0
Winst Ludogorets 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Trnava op een 4e positie staat, terwijl we Ludogorets terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.