Nabeschouwing Spartak Trnava - Nordsjælland (0-2) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 26 oktober 2023 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Spartak Trnava het donderdag 26 oktober 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Nordsjælland. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Du Marasquer in Trnava.

Via de Spartak Trnava - Nordsjælland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Trnava - Nordsjælland (0-2)

Het UEFA Conference League duel tussen Spartak Trnava en Nordsjælland is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 0-2 overwinning voor Nordsjælland. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Jonas Jensen-Abbew, waarmee Nordsjælland met 0-1 de leiding nam. Nordsjælland vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Christian Kjelder Rasmussen op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Nordsjælland.

LIVE Spartak Trnava - Nordsjælland 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Trnava - Nordsjælland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Nordsjælland Gele kaart voor Mohammed Diomande Nordsjælland
32' Gele kaart Nordsjælland Gele kaart voor Andreas Schjelderup Nordsjælland
36' Doelpunt Nordsjælland Doelpunt Jonas Jensen-Abbew met assist van Lucas Hey Nordsjælland 0-1
36' Wissel Spartak Trnava Wissel Martin Šulek voor Andrej Đurić Spartak Trnava
46' Wissel Spartak Trnava Wissel Miha Kompan Breznik voor Martin Mikovič Spartak Trnava
48' Doelpunt Nordsjælland Doelpunt Christian Kjelder Rasmussen met assist van Andreas Schjelderup Nordsjælland 0-2
53' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor Miha Kompan Breznik Spartak Trnava
58' Wissel Spartak Trnava Wissel Jan Bernat  voor Filip Bainović Spartak Trnava
67' Wissel Nordsjælland Wissel Ibrahim Osman voor Marcus Ingvartsen Nordsjælland
68' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor Adrian Zeljkovic Spartak Trnava
71' Wissel Spartak Trnava Wissel Philip Azango voor Kelvin Ofori Spartak Trnava
71' Wissel Spartak Trnava Wissel Milan Ristovski voor Michal Ďuriš Spartak Trnava
72' Wissel Nordsjælland Wissel Mario Dorgeles voor Benjamin Nygren Nordsjælland
73' Wissel Nordsjælland Wissel Adamo Nagalo voor Jonas Jensen-Abbew Nordsjælland
86' Wissel Nordsjælland Wissel Rocco Ascone voor Christian Kjelder Rasmussen Nordsjælland
86' Wissel Nordsjælland Wissel Daniel Svensson voor Jeppe Tverskov Nordsjælland
91' Gele kaart Nordsjælland Gele kaart voor Rocco Ascone Nordsjælland
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Trnava - Nordsjælland
Opstellingen Spartak Trnava - Nordsjælland
De opstellingen van Spartak Trnava en Nordsjælland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Trnava gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Nordsjælland zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Michal Gašparík
Coach Johannes Hoff Thorup
Voorbeschouwing Spartak Trnava - Nordsjælland

Spartak Trnava en Nordsjælland spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Spartak Trnava en Nordsjælland elkaar treffen in de UEFA Conference League.

Winst Spartak Trnava 0
Winst Nordsjælland 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Trnava op een 4e positie staat, terwijl we Nordsjælland terugvinden op de 2e plaats.