Nabeschouwing Sturm Graz - Slovan Bratislava (4-1) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 15 februari 2024 - 18:45 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Sturm Graz het donderdag 15 februari 2024 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Slovan Bratislava. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Slovan Bratislava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Slovan Bratislava (4-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Sturm Graz en Slovan Bratislava is onder leiding van scheidsrechter Mohammed Al Hakim geëindigd in een 4-1 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sturm Graz kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Mika Biereth. Slovan Bratislava kwam in de 8e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Gerson Rodrigues, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 27e minuut zette Jon Gorenc Stankovic zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sturm Graz de leiding in de wedstrijd nam.

Otar Kiteishvili zette Sturm Graz even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Mohammed Al Hakim toegekende penalty wist te benutten. In de 78e minuut werd V. j. Weiss van Slovan Bratislava met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sturm Graz met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 78e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. Vladimir Weiss  van Slovan Bratislava was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen. In de 91e minuut viel opnieuw een doelpunt. Het was Amady Camara van Sturm Graz die daarmee de stand op 4-1 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mohammed Al Hakim bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Sturm Graz.

LIVE Sturm Graz - Slovan Bratislava 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Slovan Bratislava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt Mika Biereth met assist van Tomi Horvat Sturm Graz 1-0
8' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt Gerson Rodrigues met assist van Jaromir Zmrhal Slovan Bratislava 1-1
27' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt Jon Gorenc Stankovic met assist van David Affengruber Sturm Graz 2-1
44' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor Jaromir Zmrhal Slovan Bratislava
59' Wissel Sturm Graz Wissel William Bøving voor Manprit Sarkaria Sturm Graz
64' Penalty Sturm Graz Penalty Otar Kiteishvili Sturm Graz 3-1
68' Wissel Slovan Bratislava Wissel Vladimir Weiss  voor Tigran Barseghyan Slovan Bratislava
71' Wissel Sturm Graz Wissel Szymon Włodarczyk voor Mika Biereth Sturm Graz
77' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor Gerson Rodrigues Slovan Bratislava
77' Vladimir Weiss  Slovan Bratislava
77' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor Jusuf Gazibegovic Sturm Graz
77' Vladimir Weiss Slovan Bratislava
78' Rode kaart Slovan Bratislava Rode kaart voor V. j. Weiss Slovan Bratislava
78' Rode kaart Slovan Bratislava Rode kaart voor Vladimir Weiss  Slovan Bratislava
79' Wissel Slovan Bratislava Wissel Marko Tolic  voor David Strelec Slovan Bratislava
82' Wissel Sturm Graz Wissel Stefan Hierländer voor Otar Kiteishvili Sturm Graz
83' Wissel Sturm Graz Wissel Max Johnston voor Jusuf Gazibegovic Sturm Graz
83' Wissel Sturm Graz Wissel Amady Camara voor Alexander Prass Sturm Graz
91' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt Amady Camara met assist van Tomi Horvat Sturm Graz 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Slovan Bratislava
Opstellingen Sturm Graz - Slovan Bratislava
De opstellingen van Sturm Graz en Slovan Bratislava zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Slovan Bratislava zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.