Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe (0-3) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 7 maart 2024 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Union Saint-Gilloise het donderdag 7 maart 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Lotto Park in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe (0-3)

Het UEFA Conference League duel tussen Union Saint-Gilloise en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 0-3 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Michy Batshuayi, waarmee Fenerbahçe met 0-1 de leiding nam. Fenerbahçe vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jayden Oosterwolde op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 0-3 doordat Dusan Tadic  van Fenerbahçe een penalty wist te benutten in de 94e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro, waardoor Fenerbahçe een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Michy Batshuayi met assist van Çağlar Söyüncü Fenerbahçe 0-1
35' Wissel Fenerbahçe Wissel Ferdi Kadıoğlu voor Çağlar Söyüncü Fenerbahçe
43' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Alexander Blessin Union Saint-Gilloise
45' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Mohamed Amoura  Union Saint-Gilloise
54' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Koki Machida Union Saint-Gilloise
63' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Lazare Amani voor Noah Sadiki Union Saint-Gilloise
63' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Loïc Lapoussin voor Henok Teklab Union Saint-Gilloise
68' Wissel Fenerbahçe Wissel Ryan Kent voor Cengiz Ünder Fenerbahçe
68' Wissel Fenerbahçe Wissel Rade Krunić voor Fred Fenerbahçe
78' Wissel Fenerbahçe Wissel Edin Dzeko voor Michy Batshuayi Fenerbahçe
78' Wissel Fenerbahçe Wissel Mert Hakan Yandas voor Sebastian Szymanski Fenerbahçe
80' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Mathias Rasmussen voor Charles Vanhoutte Union Saint-Gilloise
81' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Rade Krunić Fenerbahçe
84' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Jayden Oosterwolde met assist van Edin Dzeko Fenerbahçe 0-2
85' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel Dennis Eckert Ayensa voor Mohamed Amoura  Union Saint-Gilloise
94' Penalty Fenerbahçe Penalty Dusan Tadic  Fenerbahçe 0-3
93' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Christian Burgess Union Saint-Gilloise
90' Mert Hakan Yandas Fenerbahçe
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe
De opstellingen van Union Saint-Gilloise en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Union Saint-Gilloise gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.