Nabeschouwing Víkingur Reykjavík - Riga (1-0) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 20 juli 2023 - 20:45 uur



In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Víkingur Reykjavík het donderdag 20 juli 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Riga. De wedstrijd wordt gespeeld in Víkingsvöllur in Reykjavík.

Via de Víkingur Reykjavík - Riga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Víkingur Reykjavík - Riga (1-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Víkingur Reykjavík en Riga is onder leiding van scheidsrechter Alessandro Dudic geëindigd in een 1-0 overwinning voor Víkingur Reykjavík. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Víkingur Reykjavík - Riga
Goals
1
0
LIVE Víkingur Reykjavík - Riga 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Víkingur Reykjavík - Riga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Víkingur Reykjavík - Riga
Opstellingen Víkingur Reykjavík - Riga

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Víkingur Reykjavík - Riga

Víkingur Reykjavík en Riga spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alessandro Dudic en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Víkingur Reykjavík en Riga in de UEFA Conference League vond plaats op 13 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Riga. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Riga favoriet. 1 keer wist de ploeg van Víkingur Reykjavík te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Víkingur Reykjavík. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Víkingur Reykjavík 0
Winst Riga 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Víkingur Reykjavík - Riga Opstelling Víkingur Reykjavík Opstelling Riga Live Víkingur Reykjavík - Riga Live Víkingur Reykjavík - Riga kijken Víkingur Reykjavík - Riga kijken Live Víkingur Reykjavík - Riga stream Víkingur Reykjavík - Riga Fox Sports Nabeschouwing Víkingur Reykjavík - Riga Uitslag Víkingur Reykjavík - Riga Statistieken Víkingur Reykjavík - Riga UEFA Conference League 2023/2024 Víkingur Reykjavík - Riga wedden Víkingur Reykjavík - Riga gokken Víkingur Reykjavík - Riga Unibet