Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Astana (3-0) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 14 december 2023 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Viktoria Pilsen het donderdag 14 december 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Astana. De wedstrijd wordt gespeeld in Doosan Aréna in Plzeň.

Via de Viktoria Pilsen - Astana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Astana (3-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Viktoria Pilsen en Astana is onder leiding van scheidsrechter Willy Delajod geëindigd in een 3-0 overwinning voor Viktoria Pilsen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door Adam Vlkanova, waarmee Viktoria Plzeň met 1-0 de leiding nam. Viktoria Plzeň vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jhon Mosquera op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Viktoria Plzeň, waarmee Jhon Mosquera zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Willy Delajod, waardoor Viktoria Pilsen een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Viktoria Pilsen - Astana 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Pilsen - Astana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Astana Gele kaart voor Zarko Tomasevic Astana
23' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor Abzal Beysebekov  Viktoria Plzeň
30' Gele kaart Astana Gele kaart voor Pavel Šulc Astana
46' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor Jhon Mosquera Pavel Šulc Viktoria Plzeň
46' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Ibrahim Traoré voor Lukáš Kalvach Viktoria Plzeň
56' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Miroslav Koubek voor Viktoria Plzeň
58' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt Adam Vlkanova met assist van Ibrahim Traoré Viktoria Plzeň 1-0
60' Wissel Astana Wissel Timur Dosmagambetov voor Elkhan Astanov Astana
66' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Jan Kliment voor Matěj Vydra Viktoria Plzeň
67' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt Jhon Mosquera met assist van Jan Kliment Viktoria Plzeň 2-0
82' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt Jhon Mosquera met assist van Pavel Bucha Viktoria Plzeň 3-0
85' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Pavel Hašek voor Adam Vlkanova Viktoria Plzeň
85' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Radim Řezník voor Sampson Dweh Viktoria Plzeň
85' Wissel Astana Wissel Stanislav Basmanov voor Islambek Kuat Astana
86' Wissel Astana Wissel Abat Aymbetov voor Marin Tomasov Astana
92' Wissel Astana Wissel Nurali Zhaksylyk voor Dembo Darboe Astana
Video hoogtepunten en samenvatting Viktoria Pilsen - Astana
Opstellingen Viktoria Pilsen - Astana
De opstellingen van Viktoria Pilsen en Astana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Viktoria Pilsen gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Astana zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.