Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Dinamo Zagreb (1-0) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 9 november 2023 - 18:45 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Viktoria Pilsen het donderdag 9 november 2023 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in Doosan Aréna in Plzeň.

Via de Viktoria Pilsen - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Dinamo Zagreb (1-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Viktoria Pilsen en Dinamo Zagreb is onder leiding van scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos geëindigd in een 1-0 overwinning voor Viktoria Pilsen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 35 minuten. Tomáš Chorý maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Viktoria Plzeň vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Viktoria Pilsen.

LIVE Viktoria Pilsen - Dinamo Zagreb 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Pilsen - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Stefan Ristovski Dinamo Zagreb
29' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor Sergej Jakirović Viktoria Plzeň
30' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Tomáš Chorý Dinamo Zagreb
35' Penalty Viktoria Plzeň Penalty Tomáš Chorý Viktoria Plzeň 1-0
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Petar Sučić voor Marko Bulat Dinamo Zagreb
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Sandro Kulenović voor Mahir Emreli Dinamo Zagreb
50' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Mauro Perković Dinamo Zagreb
62' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor Erik Jirka Viktoria Plzeň
66' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Gabriel Vidović voor Dario Špikić Dinamo Zagreb
74' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Pavel Bucha voor Pavel Šulc Viktoria Plzeň
75' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Jan Kliment voor Tomáš Chorý Viktoria Plzeň
79' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Sadegh Moharrami voor Robert Ljubičić Dinamo Zagreb
88' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Antonio Marin voor Takuro Kaneko Dinamo Zagreb
98' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor Pavel Bucha Viktoria Plzeň
98' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor S. Dweh Viktoria Plzeň
94' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor Jindřich Staněk Viktoria Plzeň
91' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Lukáš Hejda voor Erik Jirka Viktoria Plzeň
91' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Jan Sýkora voor Ibrahim Traoré Viktoria Plzeň
99' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor Lukáš Kalvach Viktoria Plzeň
99' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Antonio Marin Dinamo Zagreb
94' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor Sandro Kulenović Dinamo Zagreb
96' VAR: Afgekeurd doelpunt Sandro Kulenović Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Sandro Kulenović Dinamo Zagreb
96' Sandro Kulenović Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Viktoria Pilsen - Dinamo Zagreb
Opstellingen Viktoria Pilsen - Dinamo Zagreb
De opstellingen van Viktoria Pilsen en Dinamo Zagreb zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Viktoria Pilsen gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Dinamo Zagreb zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.