Nabeschouwing Zorya - Maccabi Tel Aviv (1-3) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 9 november 2023 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Zorya het donderdag 9 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Maccabi Tel Aviv. De wedstrijd wordt gespeeld in Slavutych-Arena in Zaporozh'ye.

Via de Zorya - Maccabi Tel Aviv live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zorya - Maccabi Tel Aviv (1-3)

Het UEFA Conference League duel tussen Zorya en Maccabi Tel Aviv is onder leiding van scheidsrechter John Beaton geëindigd in een 1-3 overwinning voor Maccabi Tel Aviv. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Derrick Luckassen, waarmee Maccabi Tel Aviv met 0-1 de leiding nam. Maccabi Tel Aviv vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Dor Peretz op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut volgde een derde treffer van Maccabi Tel Aviv, waarmee Dor Peretz zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 74 minuten deed Danyil Alefirenko iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Zorya werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Zorya echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Maccabi Tel Aviv.

LIVE Zorya - Maccabi Tel Aviv 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zorya - Maccabi Tel Aviv teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Maccabi Tel Aviv Doelpunt Derrick Luckassen Maccabi Tel Aviv 0-1
25' Doelpunt Maccabi Tel Aviv Doelpunt Dor Peretz met assist van Eran Zahavi Maccabi Tel Aviv 0-2
43' Doelpunt Maccabi Tel Aviv Doelpunt Dor Peretz met assist van Milson Maccabi Tel Aviv 0-3
46' Wissel Zorya Wissel Ihor Horbach voor Eduardo Guerrero Zorya
49' Gele kaart Zorya Gele kaart voor Ihor Snurnitsyn Zorya
56' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor Derrick Luckassen Maccabi Tel Aviv
57' VAR: Afgekeurd doelpunt Petar Mićin Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Petar Mićin Zorya
65' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel Nir Bitton voor Dan Biton Maccabi Tel Aviv
66' Wissel Zorya Wissel Danyil Alefirenko voor Denys Antyukh Zorya
66' Wissel Zorya Wissel Vikentiy Voloshyn voor Petar Mićin Zorya
73' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel Eyal Golasa voor Joris van Overeem Maccabi Tel Aviv
73' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel Dor Turgeman voor Roy Revivo Maccabi Tel Aviv
74' Doelpunt Zorya Doelpunt Danyil Alefirenko met assist van Ihor Kyriukhantsev Zorya 1-3
86' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor Avishai Cohen Maccabi Tel Aviv
87' Wissel Zorya Wissel Vyacheslav Churko voor Ihor Kyriukhantsev Zorya
87' Wissel Zorya Wissel Wendell voor Denys Nagnoynyi Zorya
90' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel Osher Davida voor Eran Zahavi Maccabi Tel Aviv
90' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel Ido Shahar voor Milson Maccabi Tel Aviv
Video hoogtepunten en samenvatting Zorya - Maccabi Tel Aviv
Opstellingen Zorya - Maccabi Tel Aviv
De opstellingen van Zorya en Maccabi Tel Aviv zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zorya gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Maccabi Tel Aviv zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Robbie Keane
Voorbeschouwing Zorya - Maccabi Tel Aviv

Zorya en Maccabi Tel Aviv spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Beaton en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zorya en Maccabi Tel Aviv elkaar treffen in de UEFA Conference League.

Winst Zorya 0
Winst Maccabi Tel Aviv 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zorya op een 2e positie staat, terwijl we Maccabi Tel Aviv terugvinden op de 3e plaats.