Nabeschouwing Zrinjski - Legia Warszawa (1-2) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 26 oktober 2023 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Zrinjski het donderdag 26 oktober 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Legia Warszawa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Bijeli Brijeg in Mostar.

Via de Zrinjski - Legia Warszawa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zrinjski - Legia Warszawa (1-2)

Het UEFA Conference League duel tussen Zrinjski en Legia Warszawa is onder leiding van scheidsrechter Andrei Florin Chivulete geëindigd in een 1-2 overwinning voor Legia Warszawa. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Nemanja Bilbija, waarmee Zrinjski met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Slobodan Jakovljević zorgde ervoor dat Legia Warszawa op 1-1 kwam te staan in de 32e minuut. In de 62e minuut zette Blaž Kramer zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Legia Warszawa de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andrei Florin Chivulete, waardoor Legia Warszawa een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Zrinjski - Legia Warszawa 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zrinjski - Legia Warszawa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Zrinjski Doelpunt Nemanja Bilbija met assist van Josip Ćorluka Zrinjski 1-0
32' Eigen doelpunt Legia Warszawa Eigen doelpunt Slobodan Jakovljević Legia Warszawa 1-1
32' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor Dario Čanađija Zrinjski
55' VAR: Afgekeurd doelpunt Mario Ćuže Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Mario Ćuže Legia Warszawa
56' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor Ernest Muçi Legia Warszawa
61' Wissel Zrinjski Wissel Matija Malekinušić voor Mario Ćuže Zrinjski
61' Wissel Zrinjski Wissel Petar Mišić voor Aldin Hrvanović Zrinjski
62' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt Blaž Kramer met assist van Yuri Ribeiro Legia Warszawa 1-2
64' Wissel Legia Warszawa Wissel Marc Gual voor Ernest Muçi Legia Warszawa
70' VAR: Afgekeurd doelpunt Matija Malekinušić Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Matija Malekinušić Zrinjski
70' Wissel Zrinjski Wissel Kerim Memija voor Mario Tičinović Zrinjski
70' Wissel Zrinjski Wissel Tomislav Kiš voor Damir Zlomislić Zrinjski
72' Wissel Legia Warszawa Wissel Maciej Rosołek voor Blaž Kramer Legia Warszawa
79' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor Dominik Hładun Legia Warszawa
79' Wissel Zrinjski Wissel Filip Bradarić voor Dario Čanađija Zrinjski
82' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor Nemanja Bilbija Zrinjski
87' Wissel Legia Warszawa Wissel Juergen Elitim voor Jurgen Çelhaka Legia Warszawa
97' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor Patryk Kun Legia Warszawa
Video hoogtepunten en samenvatting Zrinjski - Legia Warszawa
Opstellingen Zrinjski - Legia Warszawa
De opstellingen van Zrinjski en Legia Warszawa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zrinjski gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Legia Warszawa zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Coach Krunoslav Rendulić
Formatie 3-4-3
Coach Kosta Runjaic
Voorbeschouwing Zrinjski - Legia Warszawa

Zrinjski en Legia Warszawa spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andrei Florin Chivulete en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zrinjski en Legia Warszawa elkaar treffen in de UEFA Conference League.

Winst Zrinjski 0
Winst Legia Warszawa 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zrinjski op een 2e positie staat, terwijl we Legia Warszawa terugvinden op de 3e plaats.