Nabeschouwing Čukarički - Ferencváros (1-2) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 30 november 2023 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Čukarički het donderdag 30 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Ferencváros. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion na Banovom brdu in Beograd.

Via de Čukarički - Ferencváros live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Čukarički - Ferencváros (1-2)

Het UEFA Conference League duel tussen Čukarički en Ferencváros is onder leiding van scheidsrechter Mohammad Al Emara geëindigd in een 1-2 overwinning voor Ferencváros. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Igor Matić van Čukarički. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 0e minuut het veld moest verlaten. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 10 minuten was het Luka Adzic die Čukarički op een 1-0 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Kristoffer Zachariassen namens Ferencváros in de 83e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was. In de 93e minuut scoorde Ferencváros via Nikola Stankovic, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 96e minuut moest Čukarički verder met een man minder, nadat Kristoffer Zachariassen een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 1-2 eindigde in een overwinning voor Ferencváros.

LIVE Čukarički - Ferencváros 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Čukarički - Ferencváros teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Tweede gele kaart Čukarički Tweede gele kaart voor Igor Matić Čukarički
10' Doelpunt Čukarički Doelpunt Luka Adzic met assist van Stefan Kovac Čukarički 1-0
44' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor Myenty Abena Ferencváros
45' Gele kaart Čukarički Gele kaart voor Igor Matić Čukarički
46' Wissel Ferencváros Wissel Krisztián Lisztes voor Dávid Sigér Ferencváros
46' Wissel Ferencváros Wissel Endre Botka voor Cebrail Makreckis Ferencváros
46' Wissel Ferencváros Wissel Eldar Ćivić voor Cristian Ramírez Ferencváros
49' Wissel Ferencváros Wissel Balint Katona voor Adama Traoré Ferencváros
69' Wissel Ferencváros Wissel Muhamed Bešić voor Myenty Abena Ferencváros
71' Wissel Čukarički Wissel Bojica Nikcevic voor Luka Adzic Čukarički
73' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor Mohammed Abu Fani Ferencváros
73' Gele kaart Čukarički Gele kaart voor Bojica Nikcevic Čukarički
81' Wissel Čukarički Wissel Luther Singh voor Igor Miladinovic Čukarički
83' Doelpunt Ferencváros Doelpunt Kristoffer Zachariassen met assist van Balint Katona Ferencváros 1-1
85' Wissel Čukarički Wissel Sunday Adetunji voor Mihajlo Cvetkovic Čukarički
85' Wissel Čukarički Wissel Vukasin Jovanovic  voor Stefan Kovac Čukarički
98' Gele kaart Čukarički Gele kaart voor Aleksandar Pešić Eldar Ćivić Čukarički 1-2
99' Gele kaart Čukarički Gele kaart voor Aleksandar Pešić Čukarički
93' Doelpunt Ferencváros Doelpunt Nikola Stankovic Ferencváros
100' Gele kaart Čukarički Gele kaart voor Vukasin Jovanovic  Čukarički
101' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor Vukasin Jovanovic  Ferencváros
96' Tweede gele kaart Čukarički Tweede gele kaart voor Kristoffer Zachariassen Čukarički
96' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor Kristoffer Zachariassen Ferencváros
Video hoogtepunten en samenvatting Čukarički - Ferencváros
Opstellingen Čukarički - Ferencváros
De opstellingen van Čukarički en Ferencváros zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Čukarički gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Ferencváros zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.