Nabeschouwing Toulouse - Spartak Moskva (2-1) || Europa League 2007/2008

Woensdag 19 december 2007 - 20:45 uur



In de Europa League 2007/2008 neemt Toulouse het woensdag 19 december 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva.

Via de Toulouse - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Spartak Moskva (2-1)

Het Europa League duel tussen Toulouse en Spartak Moskva is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Toulouse. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 41e minuut dacht Toulouse op voorsprong te komen via een doelpunt van F. dos Santos Silva. Helaas voor Toulouse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het Toulouse dat via F. dos Santos Silva dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Dzyuba dacht na 61 minuten te scoren voor Spartak Moskva, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Toulouse - Spartak Moskva
Goals
2
1
LIVE Toulouse - Spartak Moskva 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
41' Doelpunt Toulouse Doelpunt F. dos Santos Silva Toulouse
52' Doelpunt Toulouse Doelpunt F. dos Santos Silva Toulouse
61' Penalty Spartak Moskva Penalty A. Dzyuba Spartak Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Toulouse - Spartak Moskva
Opstellingen Toulouse - Spartak Moskva

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Toulouse - Spartak Moskva

Toulouse en Spartak Moskva spelen tegen elkaar in seizoen 2007/2008 van de Europa League.

Het is voor het eerst dat Toulouse en Spartak Moskva elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Toulouse 0
Winst Spartak Moskva 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Toulouse - Spartak Moskva Opstelling Toulouse Opstelling Spartak Moskva Live Toulouse - Spartak Moskva Live Toulouse - Spartak Moskva kijken Toulouse - Spartak Moskva kijken Live Toulouse - Spartak Moskva stream Toulouse - Spartak Moskva Fox Sports Nabeschouwing Toulouse - Spartak Moskva Uitslag Toulouse - Spartak Moskva Statistieken Toulouse - Spartak Moskva Europa League 2007/2008 Toulouse - Spartak Moskva wedden Toulouse - Spartak Moskva gokken Toulouse - Spartak Moskva Unibet