Nabeschouwing Bellinzona - Dnipro Dnipropetrovsk (2-1) || Europa League 2008/2009

Donderdag 28 augustus 2008 - 20:15 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Bellinzona het donderdag 28 augustus 2008 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Dnipro Dnipropetrovsk.

Via de Bellinzona - Dnipro Dnipropetrovsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bellinzona - Dnipro Dnipropetrovsk (2-1)

Het Europa League duel tussen Bellinzona en Dnipro Dnipropetrovsk is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bellinzona. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 1e minuut dacht Bellinzona op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Gashi. Helaas voor Bellinzona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 9e minuut was het Dnipro Dnipropetrovsk dat via S. Samodin dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. I. La Rocca dacht na 76 minuten te scoren voor Bellinzona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bellinzona - Dnipro Dnipropetrovsk
2
1
LIVE Bellinzona - Dnipro Dnipropetrovsk 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bellinzona - Dnipro Dnipropetrovsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Bellinzona Doelpunt S. Gashi Bellinzona
9' Doelpunt Dnipro Dnipropetrovsk Doelpunt S. Samodin Dnipro Dnipropetrovsk
37' Gele kaart Dnipro Dnipropetrovsk Gele kaart voor O. Shelayev Dnipro Dnipropetrovsk
65' Wissel Dnipro Dnipropetrovsk Wissel A. Vorobey voor R. Rotan Dnipro Dnipropetrovsk
70' Gele kaart Bellinzona Gele kaart voor M. Lustrinelli Bellinzona
73' Wissel Bellinzona Wissel J. Roux voor M. Rivera Bellinzona
75' Gele kaart Dnipro Dnipropetrovsk Gele kaart voor M. Kalinichenko Dnipro Dnipropetrovsk
76' Doelpunt Bellinzona Doelpunt I. La Rocca Bellinzona
79' Wissel Dnipro Dnipropetrovsk Wissel D. Lepa voor V. Lisitski Dnipro Dnipropetrovsk
79' Wissel Dnipro Dnipropetrovsk Wissel Davidson Morais voor M. Kalinichenko Dnipro Dnipropetrovsk
87' Wissel Bellinzona Wissel A. Conti voor S. Gashi Bellinzona
90' Wissel Bellinzona Wissel G. Mehmeti voor M. Lustrinelli Bellinzona
Video hoogtepunten en samenvatting Bellinzona - Dnipro Dnipropetrovsk
Opstellingen Bellinzona - Dnipro Dnipropetrovsk

Voorbeschouwing Bellinzona - Dnipro Dnipropetrovsk

Bellinzona en Dnipro Dnipropetrovsk spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Bellinzona en Dnipro Dnipropetrovsk in de Europa League vond plaats op 14 augustus 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dnipro Dnipropetrovsk. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Dnipro Dnipropetrovsk favoriet. 1 keer wist de ploeg van Bellinzona te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bellinzona. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.