Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Feyenoord (3-0) || Europa League 2008/2009

Donderdag 27 november 2008 - 21:00 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Deportivo La Coruña het donderdag 27 november 2008 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Feyenoord.

Via de Deportivo La Coruña - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Feyenoord (3-0)

Het Europa League duel tussen Deportivo La Coruña en Feyenoord is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Deportivo La Coruña. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 29e minuut dacht Deportivo La Coruña op voorsprong te komen via een doelpunt van Lopo. Helaas voor Deportivo La Coruña werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Deportivo La Coruña dat via K. Hofland dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Guardado dacht na 51 minuten te scoren voor Deportivo La Coruña, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Deportivo La Coruña - Feyenoord
3
0
LIVE Deportivo La Coruña - Feyenoord 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo La Coruña - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt Lopo Deportivo La Coruña
37' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor A. Guardado Deportivo La Coruña
46' Wissel Feyenoord Wissel T. Lucius voor D. Tiendalli Feyenoord
50' Eigen doelpunt Deportivo La Coruña Eigen doelpunt K. Hofland Deportivo La Coruña
51' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt A. Guardado Deportivo La Coruña
51' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Lafita voor A. Guardado Deportivo La Coruña
55' Wissel Feyenoord Wissel K. Leerdam voor K. El Ahmadi Feyenoord
60' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Antonio Tomás voor Juan Rodríguez Deportivo La Coruña
62' Wissel Feyenoord Wissel A. Slory voor G. Wijnaldum Feyenoord
63' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Antonio Tomás Deportivo La Coruña
69' Wissel Deportivo La Coruña Wissel O. Bravo voor Mista Deportivo La Coruña