Nabeschouwing Hapoel Tel Aviv - Vojvodina (3-0) || Europa League 2008/2009

Donderdag 28 augustus 2008 - 18:00 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Hapoel Tel Aviv het donderdag 28 augustus 2008 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Vojvodina.

Via de Hapoel Tel Aviv - Vojvodina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hapoel Tel Aviv - Vojvodina (3-0)

Het Europa League duel tussen Hapoel Tel Aviv en Vojvodina is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Hapoel Tel Aviv. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 29e minuut dacht Hapoel Tel Aviv op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Yeboah. Helaas voor Hapoel Tel Aviv werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Hapoel Tel Aviv dat via G. Vermouth dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Abutbul dacht na 76 minuten te scoren voor Hapoel Tel Aviv, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Hapoel Tel Aviv - Vojvodina
3
0
LIVE Hapoel Tel Aviv - Vojvodina 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hapoel Tel Aviv - Vojvodina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Vojvodina Gele kaart voor V. Vukajlovic Vojvodina
29' Doelpunt Hapoel Tel Aviv Doelpunt S. Yeboah Hapoel Tel Aviv
29' Gele kaart Vojvodina Gele kaart voor V. Buac Vojvodina
40' Wissel Vojvodina Wissel V. Trivunovic voor J. Tumbasevic Vojvodina
45' Gele kaart Vojvodina Gele kaart voor A. Popovic Vojvodina
57' Doelpunt Hapoel Tel Aviv Doelpunt G. Vermouth Hapoel Tel Aviv
59' Wissel Vojvodina Wissel D. Aleksic voor V. Vukajlovic Vojvodina
64' Wissel Hapoel Tel Aviv Wissel B. Natcho voor E. Zahavi Hapoel Tel Aviv
64' Wissel Vojvodina Wissel M. Pantelic voor V. Buac Vojvodina
75' Gele kaart Vojvodina Gele kaart voor D. Lovric Vojvodina
76' Doelpunt Hapoel Tel Aviv Doelpunt S. Abutbul Hapoel Tel Aviv
76' Gele kaart Vojvodina Gele kaart voor Z. Lazetic Vojvodina
77' Wissel Hapoel Tel Aviv Wissel B. Luz voor D. Telkiyski Hapoel Tel Aviv
82' Wissel Hapoel Tel Aviv Wissel M. Al Lala voor S. Yeboah Hapoel Tel Aviv
87' Gele kaart Vojvodina Gele kaart voor J. Kizito Vojvodina
Video hoogtepunten en samenvatting Hapoel Tel Aviv - Vojvodina
Opstellingen Hapoel Tel Aviv - Vojvodina

Voorbeschouwing Hapoel Tel Aviv - Vojvodina

Hapoel Tel Aviv en Vojvodina spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Hapoel Tel Aviv en Vojvodina in de Europa League vond plaats op 14 augustus 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.