Nabeschouwing Lech Poznań - Austria Wien (4-2) || Europa League 2008/2009

Donderdag 2 oktober 2008 - 18:15 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Lech Poznań het donderdag 2 oktober 2008 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Austria Wien.

Via de Lech Poznań - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lech Poznań - Austria Wien (4-2)

Het Europa League duel tussen Lech Poznań en Austria Wien is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Lech Poznań. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht Lech Poznań op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Rengifo. Helaas voor Lech Poznań werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het Austria Wien dat via M. Acimovic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Peszko dacht na 84 minuten te scoren voor Lech Poznań, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 98e minuut scoorde Lech Poznań via R. Lewandowski, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 100 minuten spelen wist Austria Wien via M. Hattenberger de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 105 minuten kon F. Schiemer van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Austria Wien het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. In de 120e minuut leek R. Murawski te scoren voor Lech Poznań, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lech Poznań - Austria Wien
4
2
LIVE Lech Poznań - Austria Wien 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lech Poznań - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Lech Poznań Doelpunt H. Rengifo Lech Poznań
21' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor Z. Tanevski Lech Poznań
26' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Hattenberger Austria Wien
37' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor M. Arboleda Lech Poznań
45' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor S. Peszko Lech Poznań
53' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Acimovic Austria Wien
55' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor F. Schiemer Austria Wien
60' Penalty Austria Wien Penalty M. Acimovic Austria Wien
61' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor K. Kotorowski Lech Poznań
63' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor S. Stilic Lech Poznań
70' Wissel Austria Wien Wissel T. Krammer voor E. Sulimani Austria Wien
73' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Majstorovic Austria Wien
84' Doelpunt Lech Poznań Doelpunt S. Peszko Lech Poznań
84' Wissel Lech Poznań Wissel P. Reiss voor D. Injac Lech Poznań
97' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor J. Bak Austria Wien
98' Doelpunt Lech Poznań Doelpunt R. Lewandowski Lech Poznań
100' Doelpunt Austria Wien Doelpunt M. Hattenberger Austria Wien
102' Wissel Austria Wien Wissel M. Diabang voor R. Okotie Austria Wien
105' Tweede gele kaart Austria Wien Tweede gele kaart voor F. Schiemer Austria Wien
107' Wissel Austria Wien Wissel M. Madl voor M. Bazina Austria Wien
109' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor P. Reiss Lech Poznań
112' Wissel Lech Poznań Wissel I. Djurdjevic voor Z. Tanevski Lech Poznań
120' Doelpunt Lech Poznań Doelpunt R. Murawski Lech Poznań
Video hoogtepunten en samenvatting Lech Poznań - Austria Wien
Opstellingen Lech Poznań - Austria Wien

Voorbeschouwing Lech Poznań - Austria Wien

Lech Poznań en Austria Wien spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Lech Poznań en Austria Wien in de Europa League vond plaats op 18 september 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Austria Wien. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Austria Wien favoriet. 1 keer wist de ploeg van Lech Poznań te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lech Poznań. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.