Nabeschouwing Metalist - Besiktas (4-1) || Europa League 2008/2009

Donderdag 2 oktober 2008 - 19:00 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Metalist het donderdag 2 oktober 2008 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas.

Via de Metalist - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Metalist - Besiktas (4-1)

Het Europa League duel tussen Metalist en Besiktas is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Metalist. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 16e minuut dacht Metalist op voorsprong te komen via een doelpunt van Jajá Coelho. Helaas voor Metalist werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut was het Metalist dat via M. Devic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Jajá Coelho dacht na 70 minuten te scoren voor Metalist, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 75e minuut scoorde Metalist via S. Gancarczyk, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Beşiktaş via Mert Nobre de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Metalist - Besiktas
4
1
LIVE Metalist - Besiktas 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Metalist - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Metalist Doelpunt Jajá Coelho Metalist
25' Doelpunt Metalist Doelpunt M. Devic Metalist
35' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor E. Cissé Beşiktaş
38' Wissel Metalist Wissel V. Bordian voor A. Trisovic Metalist
42' Gele kaart Metalist Gele kaart voor M. Devic Metalist
47' Wissel Beşiktaş Wissel E. Özkan voor I. Toraman Beşiktaş
62' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor T. Zapotocny Beşiktaş
70' Doelpunt Metalist Doelpunt Jajá Coelho Metalist
72' Wissel Beşiktaş Wissel Mert Nobre voor F. Holosko Beşiktaş
75' Doelpunt Metalist Doelpunt S. Gancarczyk Metalist
77' Wissel Beşiktaş Wissel A. Karabulut voor R. Tello Beşiktaş
82' Gele kaart Metalist Gele kaart voor S. Gancarczyk Metalist
87' Wissel Metalist Wissel R. Fomin voor M. Devic Metalist
90' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Mert Nobre Beşiktaş
90' Wissel Metalist Wissel A. Babich voor Jajá Coelho Metalist
Video hoogtepunten en samenvatting Metalist - Besiktas
Opstellingen Metalist - Besiktas

Voorbeschouwing Metalist - Besiktas

Metalist en Besiktas spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Metalist en Besiktas in de Europa League vond plaats op 18 september 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Besiktas favoriet. 1 keer wist de ploeg van Metalist te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Metalist. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.