Nabeschouwing Moskva - Legia Warszawa (2-0) || Europa League 2008/2009

Donderdag 28 augustus 2008 - 16:00 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Moskva het donderdag 28 augustus 2008 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Legia Warszawa.

Via de Moskva - Legia Warszawa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moskva - Legia Warszawa (2-0)

Het Europa League duel tussen Moskva en Legia Warszawa is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Moskva. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 6e minuut dacht Moskva op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Strelkov. Helaas voor Moskva werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Moskva dat via O. Kuzmin dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 79e minuut moest Legia Warszawa verder met een man minder nadat R. Guerreiro een rode kaart had gekregen. Het lukte Moskva in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Moskva - Legia Warszawa
2
0
LIVE Moskva - Legia Warszawa 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moskva - Legia Warszawa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Moskva Doelpunt I. Strelkov Moskva
38' Gele kaart Moskva Gele kaart voor A. Cheshukov Moskva
45' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor T. Kielbowicz Legia Warszawa
46' Wissel Legia Warszawa Wissel T. Chinyama voor A. Vukovic Legia Warszawa
46' Wissel Legia Warszawa Wissel A. Borysiuk voor P. Rocki Legia Warszawa
49' Doelpunt Moskva Doelpunt O. Kuzmin Moskva
58' Wissel Moskva Wissel H. Bracamonte voor I. Strelkov Moskva
68' Wissel Legia Warszawa Wissel Edson Miolo voor S. Szalachowski Legia Warszawa
70' Wissel Moskva Wissel S. Ivanov voor A. Samedov Moskva
76' Wissel Moskva Wissel A. Stavpets voor P. Bystrov Moskva
79' Rode kaart Legia Warszawa Rode kaart voor R. Guerreiro Legia Warszawa
82' Gele kaart Moskva Gele kaart voor V. Kaleshin Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Moskva - Legia Warszawa
Opstellingen Moskva - Legia Warszawa

Voorbeschouwing Moskva - Legia Warszawa

Moskva en Legia Warszawa spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Moskva en Legia Warszawa in de Europa League vond plaats op 14 augustus 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Moskva. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Moskva favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Legia Warszawa slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.