Nabeschouwing Omonia Nicosia - AEK Athene (2-2) || Europa League 2008/2009

Donderdag 28 augustus 2008 - 19:00 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Omonia Nicosia het donderdag 28 augustus 2008 om 19:00 uur in eigen huis op tegen AEK Athene.

Via de Omonia Nicosia - AEK Athene live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Omonia Nicosia - AEK Athene (2-2)

De Europa League 2008/2009 wedstrijd tussen Omonia Nicosia en AEK Athene geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 10e minuut dacht Omonia Nicosia op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Duro. Helaas voor Omonia Nicosia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 16e minuut was het AEK Athens dat via I. Blanco dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Duro dacht na 70 minuten te scoren voor Omonia Nicosia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde AEK Athens via M. Pavlis, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 90e minuut werd Juanfran van AEK Athens met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor AEK Athens met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Na 90 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat Juanfran zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Omonia Nicosia - AEK Athene
2
2
LIVE Omonia Nicosia - AEK Athene 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Omonia Nicosia - AEK Athene teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Omonia Nicosia Doelpunt K. Duro Omonia Nicosia
12' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor D. Majstorovic AEK Athens
16' Doelpunt AEK Athens Doelpunt I. Blanco AEK Athens
22' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor I. Scocco AEK Athens
30' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor Edinho AEK Athens
37' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor A. Basinas AEK Athens
64' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor T. Wenzel Omonia Nicosia
66' Wissel Omonia Nicosia Wissel G. Okkas voor D. Christofi Omonia Nicosia
70' Doelpunt Omonia Nicosia Doelpunt K. Duro Omonia Nicosia
75' Wissel AEK Athens Wissel P. Zorbas voor P. Kafes AEK Athens
75' Wissel AEK Athens Wissel P. Lagos voor A. Rikka AEK Athens
77' Wissel Omonia Nicosia Wissel E. Aloneftis voor Clayton Omonia Nicosia
79' Wissel AEK Athens Wissel M. Pavlis voor Edinho AEK Athens
86' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor P. Zorbas AEK Athens
88' Doelpunt AEK Athens Doelpunt M. Pavlis AEK Athens
89' Wissel Omonia Nicosia Wissel C. Niculescu voor Cafu Omonia Nicosia
90' Rode kaart AEK Athens Rode kaart voor Juanfran AEK Athens
90' Tweede gele kaart AEK Athens Tweede gele kaart voor Juanfran AEK Athens
90' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor C. Niculescu Omonia Nicosia
Video hoogtepunten en samenvatting Omonia Nicosia - AEK Athene
Opstellingen Omonia Nicosia - AEK Athene

Voorbeschouwing Omonia Nicosia - AEK Athene

Omonia Nicosia en AEK Athene spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Omonia Nicosia en AEK Athene in de Europa League vond plaats op 14 augustus 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Omonia Nicosia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Omonia Nicosia favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl AEK Athene slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.