Nabeschouwing Partizani Tirana - Siroki Brijeg (1-3) || Europa League 2008/2009

Donderdag 31 juli 2008 - 20:00 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Partizani Tirana het donderdag 31 juli 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Siroki Brijeg.

Via de Partizani Tirana - Siroki Brijeg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Partizani Tirana - Siroki Brijeg (1-3)

Het Europa League duel tussen Partizani Tirana en Siroki Brijeg is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Siroki Brijeg. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 10e minuut dacht Siroki Brijeg op voorsprong te komen via een doelpunt van Alexandre. Helaas voor Siroki Brijeg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 40e minuut was het Partizani Tirana dat via G. Muzaka dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Alexandre dacht na 45 minuten te scoren voor Siroki Brijeg, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 82e minuut scoorde Siroki Brijeg via D. Silic, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Partizani Tirana - Siroki Brijeg
1
3
LIVE Partizani Tirana - Siroki Brijeg 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Partizani Tirana - Siroki Brijeg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Siroki Brijeg Doelpunt Alexandre Siroki Brijeg
32' Wissel Partizani Tirana Wissel T. Përlleshi voor E. Bakaj Partizani Tirana
38' Gele kaart Siroki Brijeg Gele kaart voor J. Topic Siroki Brijeg
40' Penalty Partizani Tirana Penalty G. Muzaka Partizani Tirana
45' Doelpunt Siroki Brijeg Doelpunt Alexandre Siroki Brijeg
54' Gele kaart Partizani Tirana Gele kaart voor L. Pinari Partizani Tirana
62' Wissel Siroki Brijeg Wissel M. Zelenika voor Alexandre Siroki Brijeg
66' Wissel Siroki Brijeg Wissel Vagner Cruz voor S.Bubalo Siroki Brijeg
68' Wissel Partizani Tirana Wissel E. Çajku voor A. Karapici Partizani Tirana
82' Doelpunt Siroki Brijeg Doelpunt D. Silic Siroki Brijeg
84' Wissel Siroki Brijeg Wissel I. Zovko voor Wagner Siroki Brijeg
86' Gele kaart Partizani Tirana Gele kaart voor E. Çajku Partizani Tirana
86' Wissel Partizani Tirana Wissel F. Tafaj voor G. Muzaka Partizani Tirana
Video hoogtepunten en samenvatting Partizani Tirana - Siroki Brijeg
Opstellingen Partizani Tirana - Siroki Brijeg

Voorbeschouwing Partizani Tirana - Siroki Brijeg

Partizani Tirana en Siroki Brijeg spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Partizani Tirana en Siroki Brijeg in de Europa League vond plaats op 17 juli 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.