Nabeschouwing Siroki Brijeg - Besiktas (1-2) || Europa League 2008/2009

Donderdag 14 augustus 2008 - 20:30 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Siroki Brijeg het donderdag 14 augustus 2008 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Besiktas.

Via de Siroki Brijeg - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Siroki Brijeg - Besiktas (1-2)

Het Europa League duel tussen Siroki Brijeg en Besiktas is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 19e minuut dacht Beşiktaş op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Delgado. Helaas voor Beşiktaş werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 83e minuut was het Beşiktaş dat via Mert Nobre dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Silic dacht na 90 minuten te scoren voor Siroki Brijeg, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Siroki Brijeg - Besiktas
1
2
LIVE Siroki Brijeg - Besiktas 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Siroki Brijeg - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt M. Delgado Beşiktaş
43' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor E. Cissé Beşiktaş
54' Wissel Siroki Brijeg Wissel Vagner Cruz voor S.Bubalo Siroki Brijeg
64' Wissel Siroki Brijeg Wissel I. Raguz voor Alexandre Siroki Brijeg
66' Wissel Beşiktaş Wissel Mert Nobre voor Bobô Beşiktaş
67' Gele kaart Siroki Brijeg Gele kaart voor D. Kozul Siroki Brijeg
71' Wissel Beşiktaş Wissel S. Ozkan voor A. Karabulut Beşiktaş
72' Gele kaart Siroki Brijeg Gele kaart voor Nascemento Siroki Brijeg
75' Wissel Beşiktaş Wissel S. Kurtulus voor E. Cissé Beşiktaş
80' Gele kaart Siroki Brijeg Gele kaart voor T. Bozic Siroki Brijeg
81' Wissel Siroki Brijeg Wissel I. Zovko voor Wagner Siroki Brijeg
83' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Mert Nobre Beşiktaş
83' Gele kaart Siroki Brijeg Gele kaart voor M. Juric Siroki Brijeg
90' Doelpunt Siroki Brijeg Doelpunt D. Silic Siroki Brijeg