Nabeschouwing Spartak Trnava - WIT Georgia (2-2) || Europa League 2008/2009

Donderdag 17 juli 2008 - 20:15 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Spartak Trnava het donderdag 17 juli 2008 om 20:15 uur in eigen huis op tegen WIT Georgia.

Via de Spartak Trnava - WIT Georgia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Trnava - WIT Georgia (2-2)

De Europa League 2008/2009 wedstrijd tussen Spartak Trnava en WIT Georgia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 14e minuut dacht WIT Georgia op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Lomaia. Helaas voor WIT Georgia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het WIT Georgia dat via L. Razmadze dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. V. Kozuch dacht na 74 minuten te scoren voor Spartak Trnava, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Spartak Trnava via V. Kozuch, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Spartak Trnava - WIT Georgia
2
2
LIVE Spartak Trnava - WIT Georgia 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Trnava - WIT Georgia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt WIT Georgia Doelpunt D. Lomaia WIT Georgia
35' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor V. Kozuch Spartak Trnava
35' Gele kaart WIT Georgia Gele kaart voor D. Lomaia WIT Georgia
43' Penalty WIT Georgia Penalty L. Razmadze WIT Georgia
46' Wissel Spartak Trnava Wissel M. Hruska voor Carlos Pérez Spartak Trnava
47' Gele kaart WIT Georgia Gele kaart voor L. Razmadze WIT Georgia
56' Wissel Spartak Trnava Wissel L. Bernath voor B. Filipovic Spartak Trnava
61' Gele kaart Spartak Trnava Gele kaart voor L. Hanzel Spartak Trnava
65' Wissel Spartak Trnava Wissel M. Guldan voor P. Duris Spartak Trnava
67' Wissel WIT Georgia Wissel G. Kvaginadze voor G. Melkadze WIT Georgia
69' Wissel WIT Georgia Wissel V. Guchashvili voor V. Kvaratskhelia WIT Georgia
74' Doelpunt Spartak Trnava Doelpunt V. Kozuch Spartak Trnava
81' Gele kaart WIT Georgia Gele kaart voor G. Bechvaia WIT Georgia
82' Wissel WIT Georgia Wissel A. Kvelashvili voor J. Lipartia WIT Georgia
90' Doelpunt Spartak Trnava Doelpunt V. Kozuch Spartak Trnava