Nabeschouwing Bnei Yehuda - Paços de Ferreira (1-0) || Europa League 2009/2010

Dinsdag 28 juli 2009 - 18:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Bnei Yehuda het dinsdag 28 juli 2009 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Stadium in Petah Tikva.

Via de Bnei Yehuda - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bnei Yehuda - Paços de Ferreira (1-0)

Het Europa League duel tussen Bnei Yehuda en Paços de Ferreira is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bnei Yehuda. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 55e minuut dacht Bnei Yehuda op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Atar. Helaas voor Bnei Yehuda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bnei Yehuda - Paços de Ferreira
1
0
LIVE Bnei Yehuda - Paços de Ferreira 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bnei Yehuda - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Bnei Yehuda Gele kaart voor M. Biton Bnei Yehuda
36' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Jorginho Paços de Ferreira
52' Wissel Bnei Yehuda Wissel E. Atar voor M. Biton Bnei Yehuda
55' Doelpunt Bnei Yehuda Doelpunt E. Atar Bnei Yehuda
56' Gele kaart Bnei Yehuda Gele kaart voor O. Rali Bnei Yehuda
62' Wissel Paços de Ferreira Wissel Cristiano voor Leandrinho Paços de Ferreira
68' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Ricardo Paços de Ferreira
71' Wissel Bnei Yehuda Wissel O. Afek voor A. Baldut Bnei Yehuda
82' Wissel Paços de Ferreira Wissel M. Rondón voor Romeu Torres Paços de Ferreira
84' Gele kaart Bnei Yehuda Gele kaart voor E. Atar Bnei Yehuda
86' Wissel Paços de Ferreira Wissel Leal voor Ozéia Paços de Ferreira
88' Wissel Bnei Yehuda Wissel I. Azoz voor P. Galván Bnei Yehuda