Nabeschouwing Crvena Zvezda - Dinamo Tbilisi (5-2) || Europa League 2009/2010

Donderdag 6 augustus 2009 - 20:45 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Crvena Zvezda het donderdag 6 augustus 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Dinamo Tbilisi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Crvena Zvezda in Beograd.

Via de Crvena Zvezda - Dinamo Tbilisi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda - Dinamo Tbilisi (5-2)

Het Europa League duel tussen Crvena Zvezda en Dinamo Tbilisi is geëindigd in een 5-2 overwinning voor Crvena Zvezda. Na 45 minuten stond er een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 3e minuut dacht Dinamo Tbilisi op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Lekic. Helaas voor Dinamo Tbilisi werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het Crvena Zvezda dat via S. Perovic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Vatsadze dacht na 24 minuten te scoren voor Dinamo Tbilisi, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 26e minuut scoorde Crvena Zvezda via D. Lekic, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 45 minuten spelen wist Crvena Zvezda via D. Lekic de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 70 minuten werd S. Dordevic van Crvena Zvezda met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. In de 76e minuut leek Cadu te scoren voor Crvena Zvezda, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 83e minuut werd opnieuw een rode kaart getrokken. Dit keer moest G. Akiérémy van Dinamo Tbilisi vroegtijdig het veld verlaten. In de 88e minuut leek D. Lekic te scoren voor Crvena Zvezda, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Crvena Zvezda - Dinamo Tbilisi
5
2
LIVE Crvena Zvezda - Dinamo Tbilisi 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda - Dinamo Tbilisi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Eigen doelpunt Dinamo Tbilisi Eigen doelpunt D. Lekic Dinamo Tbilisi
18' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt S. Perovic Crvena Zvezda
24' Doelpunt Dinamo Tbilisi Doelpunt M. Vatsadze Dinamo Tbilisi
26' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt D. Lekic Crvena Zvezda
33' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor S. Perovic Crvena Zvezda
37' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor Savio Crvena Zvezda
45' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt D. Lekic Crvena Zvezda
55' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel S. Lomia voor A. Koshkadze Dinamo Tbilisi
58' Wissel Crvena Zvezda Wissel Cadu voor Savio Crvena Zvezda
61' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor S. Lomia Dinamo Tbilisi
65' Wissel Crvena Zvezda Wissel V. Bogdanovic voor N. Cvetkovic Crvena Zvezda
67' Gele kaart Dinamo Tbilisi Gele kaart voor L. Kakubava Dinamo Tbilisi
67' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel N. Pirtskhalava voor L. Kakubava Dinamo Tbilisi
70' Rode kaart Crvena Zvezda Rode kaart voor S. Dordevic Crvena Zvezda
73' Wissel Crvena Zvezda Wissel N. Nikolic voor M. Blazic Crvena Zvezda
76' Penalty Crvena Zvezda Penalty Cadu Crvena Zvezda
82' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor D. Lekic Crvena Zvezda
83' Rode kaart Dinamo Tbilisi Rode kaart voor G. Akiérémy Dinamo Tbilisi
88' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt D. Lekic Crvena Zvezda
90' Wissel Dinamo Tbilisi Wissel I. Sikharulidze voor G. Tomashvili Dinamo Tbilisi
Video hoogtepunten en samenvatting Crvena Zvezda - Dinamo Tbilisi
Opstellingen Crvena Zvezda - Dinamo Tbilisi

Voorbeschouwing Crvena Zvezda - Dinamo Tbilisi

Crvena Zvezda en Dinamo Tbilisi spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Crvena Zvezda en Dinamo Tbilisi in de Europa League vond plaats op 30 juli 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Tbilisi. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Dinamo Tbilisi favoriet. 1 keer wist de ploeg van Crvena Zvezda te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Crvena Zvezda. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.