Nabeschouwing Elfsborg - Sporting Braga (2-0) || Europa League 2009/2010

Donderdag 6 augustus 2009 - 20:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Elfsborg het donderdag 6 augustus 2009 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Borås Arena (Borås) in Borås.

Via de Elfsborg - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elfsborg - Sporting Braga (2-0)

Het Europa League duel tussen Elfsborg en Sporting Braga is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Elfsborg. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 16e minuut dacht Elfsborg op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Keene. Helaas voor Elfsborg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut was het Elfsborg dat via J. Keene dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Elfsborg - Sporting Braga
2
0
LIVE Elfsborg - Sporting Braga 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elfsborg - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Elfsborg Gele kaart voor M. Andersson Elfsborg
16' Doelpunt Elfsborg Doelpunt J. Keene Elfsborg
31' Doelpunt Elfsborg Doelpunt J. Keene Elfsborg
34' Wissel Sporting Braga Wissel R. Kalaba voor Rodrigo Possebon Sporting Braga
56' Wissel Sporting Braga Wissel Matheus Nascimento voor Diogo Valente Sporting Braga
57' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Vandinho Sporting Braga
70' Gele kaart Elfsborg Gele kaart voor J. Keene Elfsborg
76' Wissel Sporting Braga Wissel Paulo César voor Marcio Mossoró Sporting Braga
77' Wissel Elfsborg Wissel D. Avdic voor J. Keene Elfsborg
81' Wissel Elfsborg Wissel D. Nordmark voor E. Bajrami Elfsborg
83' Gele kaart Elfsborg Gele kaart voor D. Nordmark Elfsborg
85' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Evaldo Sporting Braga
89' Wissel Elfsborg Wissel J. Johansson voor S. Ishizaki Elfsborg
Video hoogtepunten en samenvatting Elfsborg - Sporting Braga
Opstellingen Elfsborg - Sporting Braga

Voorbeschouwing Elfsborg - Sporting Braga

Elfsborg en Sporting Braga spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Elfsborg en Sporting Braga in de Europa League vond plaats op 30 juli 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Elfsborg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Elfsborg favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sporting Braga slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.