Nabeschouwing FC Santa Coloma - Basel (1-4) || Europa League 2009/2010

Donderdag 23 juli 2009 - 19:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt FC Santa Coloma het donderdag 23 juli 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Basel.

Via de FC Santa Coloma - Basel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Santa Coloma - Basel (1-4)

Het Europa League duel tussen FC Santa Coloma en Basel is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Basel. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 12e minuut dacht Basel op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Streller. Helaas voor Basel werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 15e minuut was het Basel dat via M. Gelabert dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Álvarez dacht na 40 minuten te scoren voor Basel, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 42e minuut scoorde FC Santa Coloma via Maicon, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 88 minuten spelen wist Basel via F. Almerares de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Santa Coloma - Basel
1
4
LIVE FC Santa Coloma - Basel 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Santa Coloma - Basel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Basel Doelpunt M. Streller Basel
15' Doelpunt Basel Doelpunt M. Gelabert Basel
35' Gele kaart FC Santa Coloma Gele kaart voor Josep Ayala FC Santa Coloma
37' Gele kaart Basel Gele kaart voor B. Huggel Basel
40' Eigen doelpunt Basel Eigen doelpunt J. Álvarez Basel
42' Penalty FC Santa Coloma Penalty Maicon FC Santa Coloma
43' Gele kaart Basel Gele kaart voor S. Sahin Basel
46' Wissel Basel Wissel F. Almerares voor M. Streller Basel
49' Wissel FC Santa Coloma Wissel D. Aguirre voor Victor Soria FC Santa Coloma
51' Wissel Basel Wissel Antônio da Silva voor M. Gelabert Basel
52' Gele kaart Basel Gele kaart voor M. Gelabert Basel
71' Wissel Basel Wissel V. Stocker voor S. Sahin Basel
72' Wissel FC Santa Coloma Wissel Rodrigo Guida voor N. Urbani FC Santa Coloma
76' Wissel FC Santa Coloma Wissel José Cunha voor Maicon FC Santa Coloma
87' Gele kaart Basel Gele kaart voor B. Safari Basel
88' Doelpunt Basel Doelpunt F. Almerares Basel
Video hoogtepunten en samenvatting FC Santa Coloma - Basel
Opstellingen FC Santa Coloma - Basel

Voorbeschouwing FC Santa Coloma - Basel

FC Santa Coloma en Basel spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen FC Santa Coloma en Basel in de Europa League vond plaats op 16 juli 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Basel. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Basel favoriet. 1 keer wist de ploeg van FC Santa Coloma te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor FC Santa Coloma. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.