Nabeschouwing FC Twente - Werder Bremen (1-0) || Europa League 2009/2010

Donderdag 18 februari 2010 - 19:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt FC Twente het donderdag 18 februari 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Werder Bremen.

Via de FC Twente - Werder Bremen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - Werder Bremen (1-0)

Het Europa League duel tussen FC Twente en Werder Bremen is geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 38e minuut dacht FC Twente op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Janssen. Helaas voor FC Twente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Twente - Werder Bremen
1
0
LIVE FC Twente - Werder Bremen 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - Werder Bremen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Wissel Werder Bremen Wissel A. Abdennour voor P. Pasanen Werder Bremen
38' Doelpunt FC Twente Doelpunt T. Janssen FC Twente
40' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Marin Werder Bremen
60' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor A. Hunt Werder Bremen
67' Wissel Werder Bremen Wissel Hugo Almeida voor M. Özil Werder Bremen
70' Wissel FC Twente Wissel C. Tioté voor K. Perez FC Twente
77' Wissel Werder Bremen Wissel T. Borowski voor P. Niemeyer Werder Bremen
85' Wissel FC Twente Wissel L. de Jong voor M. Stoch FC Twente
89' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor T. Janssen FC Twente