Nabeschouwing Lisburn Distillery - Zestafoni (1-5) || Europa League 2009/2010

Donderdag 2 juli 2009 - 20:45 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Lisburn Distillery het donderdag 2 juli 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Zestafoni. De wedstrijd wordt gespeeld in Mourneview Park in Lurgan.

Via de Lisburn Distillery - Zestafoni live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lisburn Distillery - Zestafoni (1-5)

Het Europa League duel tussen Lisburn Distillery en Zestafoni is geëindigd in een 1-5 overwinning voor Zestafoni. Na 45 minuten stond er een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 11e minuut dacht Zestafoni op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Gelashvili. Helaas voor Zestafoni werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het Zestafoni dat via S. Grigalashvili dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. Gelashvili dacht na 34 minuten te scoren voor Zestafoni, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 38e minuut scoorde Zestafoni via S. Grigalashvili, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 52 minuten spelen wist Zestafoni via T. Aptsiauri de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 88e minuut scoorde G. Whelan namens Lisburn Distillery. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-5 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lisburn Distillery - Zestafoni
1
5
LIVE Lisburn Distillery - Zestafoni 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lisburn Distillery - Zestafoni teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Zestafoni Doelpunt N. Gelashvili Zestafoni
22' Doelpunt Zestafoni Doelpunt S. Grigalashvili Zestafoni
34' Doelpunt Zestafoni Doelpunt N. Gelashvili Zestafoni
38' Doelpunt Zestafoni Doelpunt S. Grigalashvili Zestafoni
52' Doelpunt Zestafoni Doelpunt T. Aptsiauri Zestafoni
55' Wissel Lisburn Distillery Wissel G. Corey voor G. Thompson Lisburn Distillery
56' Wissel Lisburn Distillery Wissel B. Browne voor S. Shaw Lisburn Distillery
58' Wissel Zestafoni Wissel A. Benashvili voor I. Dzaria Zestafoni
66' Gele kaart Lisburn Distillery Gele kaart voor S. Thompson Lisburn Distillery
69' Wissel Lisburn Distillery Wissel C. Kingsberry voor D. Armour Lisburn Distillery
74' Wissel Zestafoni Wissel T. Gorgiashvili voor S. Grigalashvili Zestafoni
88' Doelpunt Lisburn Distillery Doelpunt G. Whelan Lisburn Distillery
88' Wissel Zestafoni Wissel N. Kvaskhvadze voor J. Dvali Zestafoni