Nabeschouwing Liverpool - Benfica (4-1) || Europa League 2009/2010

Donderdag 8 april 2010 - 21:05 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Liverpool het donderdag 8 april 2010 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Benfica.

Via de Liverpool - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool - Benfica (4-1)

Het Europa League duel tussen Liverpool en Benfica is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 27e minuut dacht Liverpool op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Kuyt. Helaas voor Liverpool werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Liverpool dat via Lucas Leiva dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Fernando Torres dacht na 59 minuten te scoren voor Liverpool, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 70e minuut scoorde Benfica via O. Cardozo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 82 minuten spelen wist Liverpool via Fernando Torres de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Liverpool - Benfica
4
1
LIVE Liverpool - Benfica 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Liverpool Doelpunt D. Kuyt met assist van S. Gerrard Liverpool
34' Doelpunt Liverpool Doelpunt Lucas Leiva met assist van S. Gerrard Liverpool
59' Doelpunt Liverpool Doelpunt Fernando Torres met assist van D. Kuyt Liverpool
67' Wissel Benfica Wissel Alan Kardec voor Carlos Martins Benfica
70' Doelpunt Benfica Doelpunt O. Cardozo Benfica
75' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor Y. Benayoun Liverpool
81' Wissel Benfica Wissel Moreira voor Julio Cesar Benfica
82' Doelpunt Liverpool Doelpunt Fernando Torres met assist van J. Mascherano Liverpool
84' Gele kaart Benfica Gele kaart voor P. Aimar Benfica
86' Wissel Liverpool Wissel D. NGog voor Fernando Torres Liverpool
86' Wissel Benfica Wissel Fábio Coentrão voor P. Aimar Benfica
88' Wissel Liverpool Wissel A. Aquilani voor S. Gerrard Liverpool
90' Wissel Liverpool Wissel N. El Zhar voor Y. Benayoun Liverpool
Video hoogtepunten en samenvatting Liverpool - Benfica
Opstellingen Liverpool - Benfica

Voorbeschouwing Liverpool - Benfica

Liverpool en Benfica spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Liverpool en Benfica in de Europa League vond plaats op 1 april 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 1 keer wist de ploeg van Liverpool te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Liverpool. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.