Nabeschouwing Milano - Slaven Koprivnica (0-4) || Europa League 2009/2010

Donderdag 16 juli 2009 - 17:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Milano het donderdag 16 juli 2009 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Slaven Koprivnica.

Via de Milano - Slaven Koprivnica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milano - Slaven Koprivnica (0-4)

Het Europa League duel tussen Milano en Slaven Koprivnica is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Slaven Koprivnica. Na 45 minuten stond er een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 26e minuut dacht Slaven Koprivnica op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Csizmadia. Helaas voor Slaven Koprivnica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Slaven Koprivnica dat via A. Vojnovic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Vojnovic dacht na 41 minuten te scoren voor Slaven Koprivnica, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 44e minuut scoorde Slaven Koprivnica via A. Vojnovic, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Milano - Slaven Koprivnica
LIVE Milano - Slaven Koprivnica 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milano - Slaven Koprivnica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Slaven Koprivnica Doelpunt C. Csizmadia Slaven Koprivnica
39' Doelpunt Slaven Koprivnica Doelpunt A. Vojnovic Slaven Koprivnica
41' Doelpunt Slaven Koprivnica Doelpunt A. Vojnovic Slaven Koprivnica
44' Doelpunt Slaven Koprivnica Doelpunt A. Vojnovic Slaven Koprivnica
45' Wissel Slaven Koprivnica Wissel S. Lapic voor K. Rogulj Slaven Koprivnica
46' Wissel Milano Wissel S. Stojanovic voor B. Aliu Milano
46' Wissel Milano Wissel Z. Arijeton voor B. Erdogan Milano
56' Wissel Slaven Koprivnica Wissel N. Safaric voor S. Posavec Slaven Koprivnica
66' Wissel Milano Wissel V. Beljulji voor I. Lazarev Milano
77' Wissel Slaven Koprivnica Wissel M. Poredski voor A. Vojnovic Slaven Koprivnica