Nabeschouwing OB - Genoa (1-1) || Europa League 2009/2010

Donderdag 27 augustus 2009 - 20:30 uur

OB - Genoa

In de Europa League 2009/2010 neemt OB het donderdag 27 augustus 2009 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Genoa.

Via de OB - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OB - Genoa (1-1)

De Europa League 2009/2010 wedstrijd tussen OB en Genoa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 45e minuut dacht OB op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Figueroa. Helaas voor OB werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Genoa dat via D. Criscito dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken OB - Genoa
1
1
LIVE OB - Genoa 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OB - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart OB Gele kaart voor E. Djemba-Djemba OB
14' Wissel Genoa Wissel O. Milanetto voor I. Juric Genoa
39' Gele kaart OB Gele kaart voor Cacá OB
45' Eigen doelpunt OB Eigen doelpunt L. Figueroa OB
45' Gele kaart Genoa Gele kaart voor G. Biava Genoa
53' Doelpunt Genoa Doelpunt D. Criscito Genoa
77' Gele kaart Genoa Gele kaart voor S. Papastathopoulos Genoa
78' Wissel Genoa Wissel R. Palacio voor G. Mesto Genoa
79' Wissel OB Wissel T. Helveg voor N. Demba-Nyrén OB
81' Wissel OB Wissel H. Hansen voor A. Håland OB
83' Wissel Genoa Wissel H. Kharja voor L. Figueroa Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting OB - Genoa
Opstellingen OB - Genoa

Voorbeschouwing OB - Genoa

OB en Genoa spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen OB en Genoa in de Europa League vond plaats op 20 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genoa. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Genoa favoriet. 1 keer wist de ploeg van OB te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor OB. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.