Nabeschouwing Panathinaikos - Standard Luik (1-3) || Europa League 2009/2010

Donderdag 11 maart 2010 - 21:05 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Panathinaikos het donderdag 11 maart 2010 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Standard Luik.

Via de Panathinaikos - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Panathinaikos - Standard Luik (1-3)

Het Europa League duel tussen Panathinaikos en Standard Luik is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 8e minuut dacht Standard Liège op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Witsel. Helaas voor Standard Liège werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 16e minuut was het Standard Liège dat via M. Jovanovic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Vyntra dacht na 48 minuten te scoren voor Panathinaikos, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 74e minuut scoorde Standard Liège via I. De Camargo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 90e minuut moest Panathinaikos verder met een man minder, nadat Simão Junior een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Panathinaikos - Standard Luik
1
3
LIVE Panathinaikos - Standard Luik 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Panathinaikos - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Standard Liège Doelpunt A. Witsel met assist van D. Mbokani Standard Liège
16' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Jovanovic met assist van S. Defour Standard Liège
21' Wissel Standard Liège Wissel M. Carcela voor S. Defour Standard Liège
35' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor L. Vyntra Panathinaikos
45' Wissel Panathinaikos Wissel G. Karagounis voor S. Ninis Panathinaikos
45' Wissel Panathinaikos Wissel D. Salpingidis voor S. Leto Panathinaikos
47' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Sarr Standard Liège
48' Doelpunt Panathinaikos Doelpunt L. Vyntra met assist van G. Karagounis Panathinaikos
58' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor R. Gershon Standard Liège
61' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor Simão Junior Panathinaikos
61' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor G. Karagounis Panathinaikos
62' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor Josu Sarriegi Panathinaikos
62' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Jovanovic Standard Liège
66' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor S. Bolat Standard Liège
66' Wissel Standard Liège Wissel E. Mangala voor B. Nicaise Standard Liège
71' Wissel Panathinaikos Wissel L. Christodoulopoulos voor A. Rukavina Panathinaikos
74' Doelpunt Standard Liège Doelpunt I. De Camargo met assist van M. Jovanovic Standard Liège
79' Wissel Standard Liège Wissel W. Dalmat voor M. Jovanovic Standard Liège
90' Tweede gele kaart Panathinaikos Tweede gele kaart voor Simão Junior Panathinaikos