Nabeschouwing Rabotnicki - OB (3-4) || Europa League 2009/2010

Donderdag 30 juli 2009 - 17:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Rabotnicki het donderdag 30 juli 2009 om 17:00 uur in eigen huis op tegen OB. De wedstrijd wordt gespeeld in Nacionalna Arena Filip II Makedonski in Skopje.

Via de Rabotnicki - OB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rabotnicki - OB (3-4)

Het Europa League duel tussen Rabotnicki en OB is geëindigd in een 3-4 overwinning voor OB. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 20e minuut dacht OB op voorsprong te komen via een doelpunt van Cacá. Helaas voor OB werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut was het Rabotnicki dat via D. Savic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Wandeir dacht na 24 minuten te scoren voor Rabotnicki, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 34e minuut scoorde OB via Cacá, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 62 minuten spelen wist OB via C. Sørensen de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 70e minuut scoorde Cacá namens OB. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 74e minuut leek Zé Carlos te scoren voor Rabotnicki, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rabotnicki - OB
3
4
LIVE Rabotnicki - OB 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rabotnicki - OB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt OB Doelpunt Cacá OB
21' Doelpunt Rabotnicki Doelpunt D. Savic Rabotnicki
24' Doelpunt Rabotnicki Doelpunt Wandeir Rabotnicki
34' Doelpunt OB Doelpunt Cacá OB
41' Gele kaart Rabotnicki Gele kaart voor V. Sekulovski Rabotnicki
44' Gele kaart OB Gele kaart voor H. Hansen OB
48' Gele kaart Rabotnicki Gele kaart voor Wandeir Rabotnicki
51' Wissel Rabotnicki Wissel Marcio voor Wandeir Rabotnicki
61' Gele kaart Rabotnicki Gele kaart voor G. Todorovski Rabotnicki
62' Penalty OB Penalty C. Sørensen OB
64' Wissel OB Wissel H. Andreasen voor H. Hansen OB
69' Wissel Rabotnicki Wissel Carlos Roberto voor B. Bozhinovski Rabotnicki
70' Doelpunt OB Doelpunt Cacá OB
71' Wissel OB Wissel P. Utaka voor Cacá OB
74' Doelpunt Rabotnicki Doelpunt Zé Carlos Rabotnicki
76' Gele kaart Rabotnicki Gele kaart voor N. Gligorov Rabotnicki
78' Wissel OB Wissel E. Hansen voor N. Demba-Nyrén OB
84' Wissel Rabotnicki Wissel G. Dimovski voor V. Bozhinovski Rabotnicki