Nabeschouwing Rapid Wien - Celtic (3-3) || Europa League 2009/2010

Donderdag 17 december 2009 - 19:00 uur



In de Europa League 2009/2010 neemt Rapid Wien het donderdag 17 december 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in Ernst-Happel-Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Celtic (3-3)

De Europa League 2009/2010 wedstrijd tussen Rapid Wien en Celtic geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 3-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 1e minuut dacht Rapid Vienna op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Jelavic. Helaas voor Rapid Vienna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 8e minuut was het Rapid Vienna dat via N. Jelavic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. H. Salihi dacht na 19 minuten te scoren voor Rapid Vienna, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 24e minuut scoorde Celtic via M. Fortuné, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 67 minuten spelen wist Celtic via M. Fortuné de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde P. McGowan namens Celtic. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Rapid Wien - Celtic
Goals
3
3
LIVE Rapid Wien - Celtic 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt N. Jelavic met assist van S. Hofmann Rapid Vienna
8' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt N. Jelavic met assist van H. Salihi Rapid Vienna
15' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor J. Patocka Rapid Vienna
19' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt H. Salihi met assist van N. Jelavic Rapid Vienna
24' Doelpunt Celtic Doelpunt M. Fortuné met assist van P. McGowan Celtic
30' Wissel Rapid Vienna Wissel C. Trimmel voor A. Dober Rapid Vienna
59' Wissel Rapid Vienna Wissel C. Drazan voor V. Kavlak Rapid Vienna
67' Doelpunt Celtic Doelpunt M. Fortuné met assist van N. McGinn Celtic
78' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Ildiz voor H. Salihi Rapid Vienna
78' Wissel Celtic Wissel G. Carey voor N. McGinn Celtic
90' Doelpunt Celtic Doelpunt P. McGowan met assist van Marc Crosas Celtic
90' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor C. Drazan Rapid Vienna
90' Wissel Celtic Wissel C. Killen voor M. Fortuné Celtic
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Celtic
Opstellingen Rapid Wien - Celtic

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rapid Wien - Celtic

Rapid Wien en Celtic spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League.

Het is voor het eerst dat Rapid Wien en Celtic elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Rapid Wien 0
Winst Celtic 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Rapid Wien - Celtic Opstelling Rapid Wien Opstelling Celtic Live Rapid Wien - Celtic Live Rapid Wien - Celtic kijken Rapid Wien - Celtic kijken Live Rapid Wien - Celtic stream Rapid Wien - Celtic Fox Sports Nabeschouwing Rapid Wien - Celtic Uitslag Rapid Wien - Celtic Statistieken Rapid Wien - Celtic Europa League 2009/2010 Rapid Wien - Celtic wedden Rapid Wien - Celtic gokken Rapid Wien - Celtic Unibet