Nabeschouwing Rapid Wien - Vllaznia Shkodër (5-0) || Europa League 2009/2010

Donderdag 16 juli 2009 - 19:15 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Rapid Wien het donderdag 16 juli 2009 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Vllaznia Shkodër.

Via de Rapid Wien - Vllaznia Shkodër live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Vllaznia Shkodër (5-0)

Het Europa League duel tussen Rapid Wien en Vllaznia Shkodër is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 33e minuut dacht Rapid Vienna op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Hofmann. Helaas voor Rapid Vienna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Rapid Vienna dat via N. Jelavic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. Jelavic dacht na 73 minuten te scoren voor Rapid Vienna, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Rapid Vienna via C. Trimmel, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 85 minuten spelen wist Rapid Vienna via E. Hoffer de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rapid Wien - Vllaznia Shkodër
5
0
LIVE Rapid Wien - Vllaznia Shkodër 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Vllaznia Shkodër teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Wissel Rapid Vienna Wissel C. Drazan voor Y. Pehlivan Rapid Vienna
33' Penalty Rapid Vienna Penalty S. Hofmann Rapid Vienna
51' Wissel Rapid Vienna Wissel N. Jelavic voor S. Maierhofer Rapid Vienna
68' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt N. Jelavic Rapid Vienna
72' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor C. Drazan Rapid Vienna
73' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt N. Jelavic Rapid Vienna
74' Wissel Rapid Vienna Wissel C. Trimmel voor V. Kavlak Rapid Vienna
77' Wissel Vllaznia Shkodër Wissel A. Vajushi voor F. Kasapi Vllaznia Shkodër
83' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt C. Trimmel Rapid Vienna
85' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt E. Hoffer Rapid Vienna
87' Wissel Vllaznia Shkodër Wissel M. Basic voor B. Balaj Vllaznia Shkodër