Nabeschouwing Sivasspor - Shakhtar Donetsk (0-3) || Europa League 2009/2010

Donderdag 20 augustus 2009 - 20:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Sivasspor het donderdag 20 augustus 2009 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Shakhtar Donetsk.

Via de Sivasspor - Shakhtar Donetsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Shakhtar Donetsk (0-3)

Het Europa League duel tussen Sivasspor en Shakhtar Donetsk is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Shakhtar Donetsk. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 7e minuut dacht Shakhtar Donetsk op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Gai. Helaas voor Shakhtar Donetsk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 76e minuut was het Shakhtar Donetsk dat via Ilsinho dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. V. Kobin dacht na 87 minuten te scoren voor Shakhtar Donetsk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 91e minuut werd M. Petkovic van Sivasspor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sivasspor het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sivasspor - Shakhtar Donetsk
LIVE Sivasspor - Shakhtar Donetsk 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Shakhtar Donetsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Shakhtar Donetsk Doelpunt O. Gai Shakhtar Donetsk
15' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor Jádson Shakhtar Donetsk
25' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Y. Cakmak Sivasspor
46' Wissel Sivasspor Wissel E. Martin voor M. Aydin Sivasspor
61' Wissel Sivasspor Wissel Y. Kamanan voor H. Bouazza Sivasspor
66' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Willian voor Jádson Shakhtar Donetsk
71' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel J. Aghahowa voor O. Gladkiy Shakhtar Donetsk
75' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor I. Dagasan Sivasspor
75' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor O. Gai Shakhtar Donetsk
76' Doelpunt Shakhtar Donetsk Doelpunt Ilsinho Shakhtar Donetsk
77' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel A. Polyanskiy voor O. Gai Shakhtar Donetsk
79' Wissel Sivasspor Wissel O. Tuncer voor C. Yilmaz Sivasspor
86' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor S. Bayrak Sivasspor
87' Doelpunt Shakhtar Donetsk Doelpunt V. Kobin Shakhtar Donetsk
91' Rode kaart Sivasspor Rode kaart voor M. Petkovic Sivasspor