Nabeschouwing Slaven Koprivnica - Milano (8-2) || Europa League 2009/2010

Donderdag 23 juli 2009 - 19:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Slaven Koprivnica het donderdag 23 juli 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Milano. De wedstrijd wordt gespeeld in Gradski Stadion in Tetovo.

Via de Slaven Koprivnica - Milano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slaven Koprivnica - Milano (8-2)

Het Europa League duel tussen Slaven Koprivnica en Milano is geëindigd in een 8-2 overwinning voor Slaven Koprivnica. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 8-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 25e minuut dacht Slaven Koprivnica op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Poredski. Helaas voor Slaven Koprivnica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Slaven Koprivnica dat via A. Maras dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Stojanovic dacht na 59 minuten te scoren voor Milano, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 61e minuut scoorde Slaven Koprivnica via F. Tepuric, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 74 minuten spelen wist Slaven Koprivnica via F. Tepuric de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 75e minuut scoorde A. Alimi namens Milano. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 78e minuut leek A. Vojnovic te scoren voor Slaven Koprivnica, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 80e minuut leek M. Gregurina te scoren voor Slaven Koprivnica, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. In de 81e minuut leek M. Juric te scoren voor Slaven Koprivnica, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 8-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Slaven Koprivnica - Milano
8
2
LIVE Slaven Koprivnica - Milano 8-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slaven Koprivnica - Milano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Slaven Koprivnica Gele kaart voor V. Puric Slaven Koprivnica
25' Doelpunt Slaven Koprivnica Doelpunt M. Poredski Slaven Koprivnica
48' Doelpunt Slaven Koprivnica Doelpunt A. Maras Slaven Koprivnica
47' Wissel Slaven Koprivnica Wissel F. Tepuric voor M. Poredski Slaven Koprivnica
46' Wissel Slaven Koprivnica Wissel M. Juric voor B. Vrucina Slaven Koprivnica
46' Wissel Slaven Koprivnica Wissel M. Gregurina voor M. Delic Slaven Koprivnica
46' Wissel Milano Wissel S. Stojanovic voor D. Trajkovski Milano
46' Wissel Milano Wissel F. Shabani voor Z. Arijeton Milano
59' Doelpunt Milano Doelpunt S. Stojanovic Milano
61' Doelpunt Slaven Koprivnica Doelpunt F. Tepuric Slaven Koprivnica
71' Gele kaart Milano Gele kaart voor F. Shabani Milano
74' Doelpunt Slaven Koprivnica Doelpunt F. Tepuric Slaven Koprivnica
75' Doelpunt Milano Doelpunt A. Alimi Milano
75' Wissel Milano Wissel V. Beljulji voor S. Stojanovic Milano
78' Doelpunt Slaven Koprivnica Doelpunt A. Vojnovic Slaven Koprivnica
80' Doelpunt Slaven Koprivnica Doelpunt M. Gregurina Slaven Koprivnica
81' Doelpunt Slaven Koprivnica Doelpunt M. Juric Slaven Koprivnica
88' Doelpunt Slaven Koprivnica Doelpunt A. Vojnovic Slaven Koprivnica
Video hoogtepunten en samenvatting Slaven Koprivnica - Milano
Opstellingen Slaven Koprivnica - Milano

Voorbeschouwing Slaven Koprivnica - Milano

Slaven Koprivnica en Milano spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Slaven Koprivnica en Milano in de Europa League vond plaats op 16 juli 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Slaven Koprivnica. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Slaven Koprivnica favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Milano slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.