Nabeschouwing Vaduz - Falkirk (2-0) (na verlenging) || Europa League 2009/2010

Donderdag 23 juli 2009 - 19:30 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Vaduz het donderdag 23 juli 2009 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Falkirk. De wedstrijd wordt gespeeld in Rheinpark Stadion in Vaduz.

Via de Vaduz - Falkirk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vaduz - Falkirk (2-0) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen Vaduz en Falkirk is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Vaduz. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Vaduz dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 24e minuut dacht Vaduz op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Noll. Helaas voor Vaduz werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 105e minuut was het Vaduz dat via F. Burgmeier dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 120e minuut kreeg C. Finnigan van Falkirk voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Falkirk de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Vaduz die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Vaduz - Falkirk
2
0
LIVE Vaduz - Falkirk 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vaduz - Falkirk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Vaduz Doelpunt E. Noll Vaduz
27' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor F. Burgmeier Vaduz
27' Gele kaart Falkirk Gele kaart voor D. Barr Falkirk
30' Gele kaart Falkirk Gele kaart voor T. Scobbie Falkirk
35' Gele kaart Falkirk Gele kaart voor B. OBrien Falkirk
39' Gele kaart Falkirk Gele kaart voor C. Finnigan Falkirk
42' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor M. Stuckmann Vaduz
58' Wissel Falkirk Wissel R. Flynn voor A. MacDonald Falkirk
60' Gele kaart Falkirk Gele kaart voor R. Flynn Falkirk
73' Wissel Vaduz Wissel D. Kempe voor K. Koitka Vaduz
90' Wissel Falkirk Wissel S. Lynch voor B. OBrien Falkirk
105' Doelpunt Vaduz Doelpunt F. Burgmeier Vaduz
106' Wissel Falkirk Wissel P. Sludden voor C. Mitchell Falkirk
107' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor D. Kempe Vaduz
110' Wissel Vaduz Wissel A. Franjic voor N. Proschwitz Vaduz
115' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor A. Franjic Vaduz
119' Wissel Vaduz Wissel P. Bader voor M. Colocci Vaduz
120' Tweede gele kaart Falkirk Tweede gele kaart voor C. Finnigan Falkirk
Video hoogtepunten en samenvatting Vaduz - Falkirk
Opstellingen Vaduz - Falkirk

Voorbeschouwing Vaduz - Falkirk

Vaduz en Falkirk spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Vaduz en Falkirk in de Europa League vond plaats op 16 juli 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Falkirk. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Falkirk favoriet. 1 keer wist de ploeg van Vaduz te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Vaduz. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.